Herkese merhabalar arkadaslar.🙋🏾♀️🌸
Bazilariniz bilir, sezaryan olacaktim ve de 37 haftalikken alinacakti minnos kizim.
Oldum olasi gebelikten, dogumdan korkmusumdur. Benim icin her sey surpriz oldu.🧿👼🏾 Iyiki de olmus.❤️
Cok kisa ozet gecicem, detaylara girmeyi sevmem.😅
23 Mart sabah 7 de hastane de olduk. 8:30 da ameliyata alindim. Sirtimdan uyusturdular. Acir diye cok korkmustum ama hic canim yanmadi. Aninda uyustu vucudum zaten. Hic bir sey hissetmedim.. fakat tabi ki dikerken hareketlerini hissediyorsunuz dokunma vs baski ama aci yok.. Dememe kalmadan minnos kizim cikiverdi karnimdan. O an zaten anlatilmaz yasanir deyip gececegim.🥲🥲😅😍👼🏾🧿 Gercekten de her seye deger, her seye.. Gebelik surecinde yasanan her sikintiya..🙏🏾
Esim de o esnada disarida bekliyordu, aglama sesini duyunca tutamamis kendini o da kapida aglamis.❤️
Bu esnada bebegi temizlemeye goturduler vs. benim acik yarami kapatmaya basladilar. Isleri bitince odama alindim. Yatagima gecer gecmez, minnos kizimi getirdiler emdirmem icin.. Normal de gogus uclarim iceri dogrudur.. Ona ragmen hemsiler de sagolsun, birazcik elleriyle bebegin agzina getirip vermeyi basardik.. Bebeklerde zaten emme refleksi oldugundan kolay oluyor.. Ben tabi o duygu o heyecan dondum kaldim.. Herkes konusuyor ama ben suskun bir sekilde kizimi izliyorum.😅 Cok sukur ki saglikla geldi.. Kontrolleri vs yapilmis hic bir sorun yoktu. Küvöze de alinmadi bilginize.🙏🏾🧿
Onun disinda, uyusukluk hizli gecsin diye de surekli ayaklarimi bir saga bir sola cevirdim. Hareket ettirdim hepsini.. Yoksa gec geciyor ve de ayaga kalkmaniz zorlasiyor.. Karniniz da islem yapildigi icin ilk ayaga kalktiginizda bir agirlik hissi vs olusuyor.. Karninizi tutarak yataktan inmeniz hafifletir sizi.. Bolca ama bolca yuruyun, siz ne kadar yatarsaniz o kadar karindaki baski cagaliyor bilginize hanimlar.👌🏾
Darisi diger tum bebek isteyenlerin basina.. Allah gonlunuze gore versin..🙏🏾 Benim her zaman oyle oldu.🙏🏾🧿❤️
Bu arada dogumu "Edremit Korfez hastanesinde yaptim.. Ama doktorum “Onur Karabulut” disaridan getirttim.." Dogum ucreti 4250 sadece hastane ucreti.. Refakatci icin, covid testi 310 TL. Disaridan doktor getirtiriyorsaniz zaten ucreti ayri, hastane ucreti disinda.. bunu da not gecmek isterim. Hastaneden 2. Gun ciktim evime dondum.