_marvel_ Hamileliğimin 37. Haftasındayım ve âdet agrısı ve bacaklarımda kramplar hissediyorum. Doğum yapan arkadaşlarımın yaşadıgı deneyimlere ihtiyacım var lütfen yorum yapar mısınız? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ftmasanli _marvel_ _marvel_ aynı hafatadayız geceleri bu sancılar artmaya devam ediyor oğluşum kendi taş gibi yapıp topluyor Buda ayrı canımı yakıyor
Tugba111 _marvel_ hamilelik boyunca regl ağrısı yaşamadım diye sevinirken son 15 günümün her gün regl ağrısı işe geçmesi 🥲 39+1 her gün artarak devam ediyor ağrılar bekliyoruz
Aysum _marvel_sancin yoksa normal bende yasadim ama 39 haftada dogum yaptim cnm bn normal dogum yaptim sancilanmaya bsladim her dkk tlfona baktim dkk basi daha da artmaya basladi hemen gittim hasteneye sabaha oldu normalmi olacak bellimiii
_marvel_ Ftmasanli evet geceler ahh o geceler cidden agrılı ve uykusuz geciyor. Bi taraftan diğer tarafa dönmek bir meziyet 🤣🤣
_marvel_ Aysum evet ben yurtdışında yaşıyorum burada bebek yada annenin hayati tehlikesi olmadıgı sürede mecbur normal yapmak zorundasın. Biraz endişeliyim doğum başladımı başlamadımı bilemiyorum ilk hamileligim oldugu için hiç bilmiyorum 😒