Zeynepsuveannesi Sevgiylm34 aslında prima almayı düşünüyorum ama sleppy pedlerden aldım kendime gayet pamuklu yapıda ıslak mendil de yine aynı ilk sleppy deneyip beğenmezsem prima mı alsam diye düşünüyorum
Dilaraa06 Sevgiylm34 sleepy 1 ve 2 numaradan 40 li paketlerden aldım deneyip bakcam eğer memnun kalırsam devam edicem
Zafsim0801 Zeynepsuveannesi bende ilk sleppy baslicam aldım bide ebebek markası aloverali babyme güzel diyorlar uygunda 50 adet 30 TL gibi
Hamileyim-mutluyum Sevgiylm34 Sevgiylm34 Henüz bebişimiz doğmadı kuzum 43 günümüz var😂🙈ama kullanan arkadaşlarım çok memnun
gulin-35 Sevgiylm34 molfıx yenı dogan gobek bagı oyuntulu olanlardan aldım uc numaraya kadar molfıx sonrasını bır paket sleepy alıp denemeyı dusunuyorum zarar vermesse ondan devam edıcem
VMS Sleppy bio natural 32 adet 1 ve 2 numara alacagim toplam 60 kusur adet ediyor cildine iyi gelmezse degistirecegim stok yapmayacagim. 1 ve 2 numara yenidogana oluyor diyorlar bilmiyorum dogru mu
Zeynepsuveannesi VMS kilosuna göre değişiyor biz şimdi 3.400 gram olmuşuz her seyi aldım sadece bez kaldı çarşamba kontrolden sonra 4 olduysa yada yaklaştıysa ona göre 1 yada 2 almayı düşünüyorum