Hndakgn Kızlar artık sabahlara kadar uyuyamıyorum ve tlf elimden düşmüyor eşim çok kızıyor farkındayım zararlı ne önerirsiniz ne yapayım
Nry0682 Hndakgn aynı durumdan muzdaribim.Yattıgım yerde elimde tlfn.bi bakıyorum saatler gecmis gitmis.
Minik_mucizem2 Hndakgn meşgul olacak birşeyler bulun . Bu durum gercekten kötüye gider yoksa . Insanda bağımlılık yapıyor ve diğer yapmamız gereken sorumluluklarımız karşı bizleri sorumsuz hale getiriyor . Eşinizle çocuğunuz var ise çocuğunuzla ev işleri ile ilgilenin .
zeytinkiz Hndakgn offfff aynı sorun bende de var resmen bahımlı yasıyorum telefona. Özellikle bu platformda takılıyorum ama eşim cok kızıyor gözleşrm ağrıyor geceleri kaşıntı oluyor bende farkındayım ama elimden düşüremiyorum resmen 😔🤦
SedaCeki Hndakgn procsinden lavanta spreyi aldim yastığa sıkıyorum bazı geceler sayesinde uyuyabiliyorum.
Hndakgn Nry0682 bende ne yapacam bilmiyorum kitap okusam sarmıyor 5. Aydan bu yana uyuyamıyorum boş tavana nasıl bakayım 😔
cansucansu0 Gündüx bırakamıyosanız bile gece odanıza almayarak en azından gece uzak durabilirsiniz ben öyle yapıyorum :) öncesinde telefon yanı başımda dururdu ama artık ikimizde almıyoruz odaya