Pelin__1 2_3 gündür bebeğimin hareketlerini dalgalanma, kayma şeklinde hissediyorum ama sürekli olmuyor. Sabah kahvaltıdan sonra ve akşam yemeğinden sonra bir iki kez pıt pıt hissediyorum o kadar. Normal mi ki acaba 😳
BTSG04 Pelin__1 24. Haftaya kadar düzensiz hissetmeniz çok normal benim ilk gebeliğim 28. Haftamdan sonra düzenli hissetmeye başladım
Kediannesi123 Pelin__1 normal canım her bebek farklı bazıları hiç durmaz bazıları çok az hareket eder endişelenme 😅
DilekDogan78 Pelin__1 çok normal canım bnde 18+5 haftaykenden beri hissediyorum ama düzensiz tabi bazen iki gün hissetmiyorum bazen gün boyu tekme haraket hissediyorum.. özellikle ayaklarımı uzatıp oturduğum zaman haraketleniyo birde Yusuf ve Meryem suresi dinletiyorum onu duyunca haraketlenmeye başlıyor
Pelin__1 BTSG04 Ya bakıyorum 18. Haftadayız bebeğim kıpır kıpır hiç durmuyor falan yazıyorlar onları okudukça endişeleniyorum 😬
BTSG04 Pelin__1 onlarınki ya gazdır yada ikinci gebelik filan 😅 başkalarıyla kıyas yapma bence canım herkeste farklı uzmanlar 24-28 kadar düzensiz oluyor diyor sen merak etme
Pelin__1 BTSG04 Sağol canım valla, çocuğu da sinir ediyorum oğlum bak kıpır kıpırmış herkes sen babana mı çektin uyuyup duruyorsun diyorum 😅😅
BTSG04 Pelin__1 😂😂 sen şimdiden başka bebeklerle kıyaslamaya başlamışsın hani ığlum bak komşununoğlu şöyle diye 😂😂 her bebek kendine özel ♥️
Pelin__1 Kediannesi123 Ya böyle tekme falan bekliyorum ama balık gibi sağa sola kayma hissediyorum tekme yiyene kadar rahat edemicem sanırım😅
Pelin__1 BTSG04 ya eşim de öyle diyo 😅 Öğretmenim okulda çocukları birbiriyle kıyaslamıyorum hiç ve yapan velilere de kızıyorum ama demek ki ben de öyle bir velii olucam kınadığını yaşamadan ölmezmişsin işte😅
Kediannesi123 Pelin__1 benim de önce tekme ile başladı sonra bi kaç hafta balık gibi kaymalar oldu şimdi çok nadir tekrar arada tekme oluyor 😅