mmavi Hanimlar merhaba merak ettigim birsey var? Kizlarinizin ismi kendi isminize benzesin diye bas harfi vs bakiyor musunuz? Yoksa begendiginiz isim olsun diyip geciyormusunuz?
zeytinkiz mmavi ben ilk başta baktım en azından yakın olsun falan diye ama hosuma giden olmayınca vazgectim 😆🤭 önemli olan içime sinmedi anlamı daha önemli hem karekter yapısı için hem anlam dogrultusunda 🤗
Aysenturnaaa mmavi benim adım Ayşen kızım Farah neva 😁 eşimin adı mimar Sinan bu erkek olursa gurur kız olursa Parla koyacağım😁 hiç alakamız yok
rukiyeeefeee mmavi benzesin isterim ama benim ismim rukiye benimki ne benzer hoş isim yok hepsi hayrite zekiye huriye nuriye tarzında hiç hoş değiller 😬
badeilemerve mmavi benim adım Merve kızıma Mercan koyacağım sanırım özellikle benzetmek istemedim ama uyumlu da oldu sanki ☺ bence güzel oluyor benzemesi ya
WmonallissA mmavi iki kardeşin bile benzemesine karşıyım, herkes ayrı bir birey, bazen uyması için diğer kardeşe sırf uyumlu diye güzel olmayan isim koyanlar bile var, ama tabi koyanada saygı duyarım😇
Daniay mmavi Baş harfleri aynı olsun istiyorum ben daha hoş geliyor araç plakaları herşey aynı olur 🤩 Ama ben sanırım vazgecicem çünkü beğendiğim isimler şimdi güzel gelmiyor bana 🤦🏻♀️
Gulcanbaran mmavi Varsa iki yakin isim koyulur eğer yoksa zorlama da güzel olmaz bence anlamlı olması da yeterlidir.
ebrarecem Kendi isimlerimize benzemesini hiç düşünmedim aynı harfle başlasın istedim istediğim gibi isim bulamadım. Kızımın biri Ebrar kısmetse iknci kız Beren olacak.
mmavi Evet birde bulmak bulamamak var. sirf benzesin diyede zorlama olur tabi. Sadece bugun dikkatimi cekti merak ettim☺️