Zeynepplt63 Herkesin Berat kandili mübarek olsun kizlar ben gebelik testi aldim ve kan verdim laboratuvar da ve kan Pazartesi günü cikiyormuş ben gebelik testini ne zaman yapmalıyım test yaparsam orucum bozulur mu acaba ?
Srcpa Zeynepplt63 çift çizgi hemen belirmez öyle demek ki bayadır adetinizden geçmiş.Yani çift çizgi 10 dk içinde çıkmışsa gebesin
Nur000 ayset73 bide diyor gebelik testi 2 cizgi cikti ne anlama geliyor yuh yani😂 kutunun ustunde bile 2 cizgi pozitiftir yaziyor
Zeynepplt63 Nur000 ya beni neden anlamak istemiyorsunuz benim ilk hamileliğim olduğu için anlamadim için sordum anlsam sormazdım 😒
ayset73 Zeynepplt63 k.b cidden anormalsiniz çift cizginin daha ne anlama geldigini bilmiyorsunuz okumaniz yok desem Buraya yazdiginiza gore okumaniz da var bu uygulamayi kullandiginiza gore hic birsey bilmiyorsanız bile herseyi burdan ogrenmissiniz .
Pelin__1 Zeynepplt63 yani bakın bu programı yüklemişsiniz, kaydolmuşsunuz, post açıyorsunuz ama gebelik testinde iki çizgi ne anlama gelir gerçekten bilmediğinize inanasım gelmiyor 😃