Rabis01 Cile8989 hamile oldugumu ogrendigim icin degilde ilk aylar bulanti ve tiksinme yasadigim icin biraktim suan bulantim yok tiksinmiyorumda ama icmiyorum cok nadir canim sıkkın olursa yada aşirı keyifli olursam kahve yaninda bir tane iciyorum hic birakmadan icen arkadaslarimda var dogumlarinda sorun olan da var hic sorun olmayanda
Cile8989 Rabis01 tiksinme keske bendede olsa resmen yiyicem ya sigarayi icmiycem diyorum ama yok resmen sigara aseriyorum
T_M Cile8989 bebekler kımıldayınca bıraktım son 30 gün hafta 1 de olsa sitres bastıkça içiyorum doktorum sitres daha tehlikeli dedi
BurcuArslan Cile8989 Ben sigaramı içince evde test yaptım ve iki çizgiyi görünce bıraktım öyle bi ara içesin geliyor sonra vicdan azabı gibi geliyor vaz geçiyorum artık alıştım galiba artık dogsun sonra gene devam😉
gulin-35 Cile8989 ben ıcıyorum hala bırakamadım savasıyorum azalttım ama tamamen olmuyor ıcmeyınce cok sınırlı oluyorum
Cile8989 gulin-35 al bendende okadar icmiycem diyorum 2 3 saat dayaniyorum sonra bi bakiyorum kendimi sigara icerken buluyorum insallah birakirizz
Nefii Cile8989 yalnız değilmişim.Ben de içmeyeceğim diyorum sabrediyorum sonra içerken buluyorum kendimi
Jelibonlubonibon Cile8989 hamile kaldığımi öğrendiğimde kullanıyordum. Bırakmadım ama sonra bulantılar başladı tiksindim ister istemez icemedim. İnşallah kendi iraden yada bulantılar sayesinde tiksinip bırakırsın. Bizim sağlığımız için dahi iyi birşey değilken bebeğe vereceği zararlari düşünmek bile istemiyorum
Daniay Cile8989 Ben hamile olduğumu öğrendiğimde içiyordum yine devam ettim ama azaltarak günde 3 tane içiyordum 6. Haftama kadar sonra tamamen ara verdim vermek zorundaydım çünkü doğuma kadar içmicem dedim çok canım istiyor bazen acayip gergin oluyorum ama yapacak birşey yok her zaman hamile olmayacağım o yüzden sabretmek lazım geçici bir süreç sizde bırakamıyorsanız da azaltın mutlaka çünkü doktorum bırakamayacaksan günde sadece 1 tane içebilirsin demişti ben onu da yapmadım direk ara verdim sizde öyle yapabilirseniz çok iyi olur çok zor olduğunu kendimden biliyorum🌸