Emineuyar 39+5 olanlar nasılsınız son zamanlarımız bebiş kiloları ne durum da sancı nışan yok insallah bu gecenın yüzü suyu hürmetine doğum yaparız kolayca
Ab1453 Emineuyar 39+3 benimde sancı nişan bir belirti yok :) erkek bebek geç geliyor diyorlar iyice stres oluyorum:)
Damla_190 Hilalayd sizinle ayniyiz bizimde 40+4 bekliyoruz hiç bir belirti yok ama doktorum pazartesi günü suni sancıyla doğumu baslatacağını söyledi sizin durum nasil😏
Krcaysun Emineuyar 39+4 minik kızı beklemedeyiz ağrı şancı hiç-bir belirti yok neden nazlandı bu çocuklar 🙂🤰
Ab1453 Emineuyar bana öyle dedi:( en son perşembe gittiğimde 3800 dü sizin kaç? Sizede normal doğum 4 ü geçerse sıkıntı mı diyor
Damla_190 Emineuyar Bizim bebis 3500 suanda bu saatten sonra sanmiyorum daha alacagini ama doktorum sezaryan falan demedi bana ilk normal doğuma zorlicak olmazsa sezeryan dedi.
Kbr12 esraozbl evet günüm dolduğu için 1 hafta boyunca günlük gelcen dedi inşallah Cuma günü Doğumu başlatıcak
Emineuyar Ab1453 4 gun önce 3800 dedı kılosunu sali bıdaha gıtcem 40 +1 olcam bakalım ne dıcek ama 4 u gecerse normal yaptırmam dedı
VMS Bu kadar ileri haftalarda sanci bel kasik agrisi sirt agrisi bicak saplanmasi boyle belirtilerle gecmiyor mu? Daha 28. haftadayim merak ediyorum simdi bile arada kasiklarim agriyor
Emineuyar VMS canım hepsı oluyor ama doğum sancısı değıl doğumu etkılemıyor yoksa karnımız buyuk oturup kalkamıyoruz bile