ElifDurum Selam anneler . 39+2 yim doktorum çatı muayenesi hic yapmadi . Nst sonuclarima bakarak haftaya carsamba randevu verdi . O zaman yapıcakmis cati muayenesini. Sezeryan mi normal mi olucam bilmiyorum . Boyle bir durumla karsi karsiya olan var mı acaba ??
TubaUzar ElifDurum merhaba ben 37+2 yim bugüne kadar konusu bile geçmedi bende sormadım. Bugün kontrole gittim doğumhaneye orda nöbetçi doktor yaptı çünkü nst de kasilmalarim cıktı belki böyle bir durum olunca yapılabilir aramızda 2 hafta var baksana :)
Arya92 ElifDurum 38+4 çatı muayenesi yapmadı ben normal istiyorum doğum anında yapacak sanırım hiç lafını etmiyor 🤷
delettdmom66 ElifDurum bn yaptrdm çatı muanesi 40.hafta yaptı 2 cm aclmam vardı eve yolladı saat 2de tekrr gittm hastaneye sancıdan duramadım tekrr baktılar 4cm yatş yaptılar ama bn sunı sancı falan dayanmadm oyuzden 6 da sezryana girdim
ElifDurum TubaUzar benim kasilmalarim falan da yok . Haftaya carsamba 40. Haftaya giriyorum aniden sezeryane almasndan korkuyorum, çünkü normal doğum istiyorum 🙈
TubaUzar ElifDurum hurma yiyor musun canım ben etkisi olduguna inanıyorum merdiven in çik klasik yöntemler işte:) inşallah gönlüne göre bir doğum olur.
TubaUzar ElifDurum tavsiye ederim ben kasilmalarimin sebebini ona bağladım:)) 39 a kadarda açılmayı becerebilirsem inşallah:))