Beyzali çok geçmiş olsun. Benim de 13.haftada kanamam başladı. Adet kanaması gibi ve koca koca pıhtılar şeklindeydi. Başından beri progestan kullanıyordum zaten ama 2ydi günde 3 e çıkardık, kanama olduğu gün iğnesini de yaptırdık. 1 hafta oldu lekeye döndü geçti vs derken 17.haftamda yine bir gece durup dururken şarıl şarıl kanamam oldu. 3 4 farklı doktora gittim, hiç bir sebep bulamadılar, bazı kadınlar böyle kanamalı geçirir yapacak bişey yok dediler. İlaçları düzenli kullandım. Ben de sürekli istirahat ettim, bazen evde yemeğimi bile yapmadım. Şimdi 24+3 üm. Doktorumun dediği şu olmuştu bana, kanama ile birlikte şiddetli ağrın yoksa hiç korkma, bizim için çocuk önemli çocuk iyi olduktan sonra ister 1 damla kan gelsin ister 1 kova fark etmez, riskli olan kanamalarda genellikle şiddetli ağrı da eşlik ediyormuş. Tabi ağrı var diye her kanama da kötü sonuçlanacak diye bir şey yok ama yine de ağrınız da yoksa biraz kafanız rahat olsun. Bol su tüketin ve ilaçları tam saatinde düzenli alın. İnşallah bu günler de geçiyor 🎈🎈