Yigitkeriminannesi İnternetten alacağım ama karar veremedim hastane için kullanışlı bir terlik istiyorum normal fiyatli. Bir adet şu süslü lohusa terliginden var bu daha normal kullanışlı bir sey olsun istiyorum sizin tercihiniz ne oldu paylaşır mısınız , 🙏🏻
momtobe8 Yigitkeriminannesi benim altı plastik kalın, üzeri tüylü boncuklu bir terliğim vardı, lohusa terliği olarak onu kullandım. Altı bu internette satılan lohusa terlikleri gibi bez olmadığı için daha iyi oldu ama yine de terlikler hastaneden snra yıkanamadağı için çöp oldu. Crocs gibi bişey çok daha kullanışlı olur ve temizliği de kolay olur.
Gunes3434 Yigitkeriminannesi crocslarım var benim çook rahat ama ben götürmeyeceğim onları. normal uygun bir terlik alıp sonrasında atacağım, valizler dahil çöpe gidecek eve sokmayacağım yeniden o yüzden fiyatlarını uygun seçmeyi planlıyorum. Diğer kıyafetler ztn direk makinaya atılacak. Koronaadan çook korkuyorummm 😰
Krizantem_ Yigitkeriminannesi Bende dün akşam bakmaya başladım şundan sipariş vermeyi düşünüyorum https://ty.gl/469348900
karanim24 Ben crocs terlik tercih ettim birde süslü lohusa terliği alcam ama onu kullanacağımı sanmıyorum yine de dursun çantada😌
NefesDeniz Yigitkeriminannesi Ben oyshodan aldım inanılmaz rahat aldığım en güzel şey oldu desem yeridir☺️
Csm Yigitkeriminannesi ben hiç öyle süslü püslü lohusa terliği almadım, almayı da düşünmüyorum. Bana cok gereksiz kokoş ve kullanışsız geliyor 🤣 crocs aldim, onlari giyeceğim. 👍
senakhrmn Yigitkeriminannesi Benim croocslarıö vardı zaten hastanede çalışırken giydiğim, onları koydum yürümek açısından en rahatı ve güveniliri.
mrsbiyolog senakhrmn ☺️ Kesinlikle. Bende idari izne çıkarken yanıma aldım hastaneden. Güzel çamaşır sulu suya yatırdım cif ile temizledim tertemiz oldular.
Savciergoc Yigitkeriminannesi bana ilk bebeğim de görümcem hediye yaptırmış süslüler den hem çok kullanışsız hem de Temmuz da doğum olmuştu giymedim bile ev terliğimle gezdim evde ,şimdi ikinci hamileliğim ayağımda crossla gidicem ona benzer bi tane de çantam da var terlik tamam lohusa terliği bu hamileliğim de bakmadım bile gene giymicem çünkü kendimi biliyorum 😇
Yigitkeriminannesi Hepinize çok teşekkür ederim genel itibariyle crocs öneriliyor o halde ben de bakayım 🥰
Prenseslerannesi34 Yigitkeriminannesi Süslü terlik falan kullanmam o haldeyken normal güzel bir terlik alacağım crocs tarzı olabilir yada onu açık yazın olacak doğum hastaneden de onla çıkarım bı da ama son ayda alacağım ayakların durumuna göre 🙈😁