✨1 adet, 10 lu hastene çıkışı içine artı olarak 2 tane daha , iç zıbın ekledik. 1 adet ,5li hastane çıkışı.
( Bebeğe küçük gelirse diğerleri diye yedek olarak düşündük)
2 adet, ince uzun kollu mevsimine uygun kendinden eldivenli ve patikli pijama takımı. 2 adet, tulum. 10 dan fazla bebek bezi. 1 adet , büyük alt açma bezi. 1 paket bebek pamuğu (altını silmek için) 1 adet eldiven , 2 adet çorap. 6 adet küçük ağız mendili ve 6 adet büyük ağız mendili ( omzumuza koyarsak diye). 1 adet çift taraflı battaniye ve 1 adet büyük müslin bezi. Lazım olcağını sanmıyorum ama pişik kremi. Bunları hurcun içine koyduk , hurcuda bavulun içine koyduk düzenli oldu. Bir tane düzenleyici de koyduk bezlerini , ağız mendillerini ve çoraplarını içine düzenledik pratik olsun diye. Askılı atlet koymadık göbek bağı yeni olcağından iç zıbınlarını aldık yanımıza ek olarak. Evimiz hastaneye çok yakın birşey ihtiyaç halinde eşim getirebilir. Puseti için takımı var zaten örtü olarak.
🌿Kendime bi tane çanta yaptım. 1 adet uzun elbise gecelik önden kravuza yakalı emdirmek için . 1 tane pijama takımı. 1 paket depend bez. 2 adet büyük hasta bezi.( Altıma sermek için) Çoraplarım , iç çamaşırlarım , göğüs kremim , terliklerim, göğüs pedlerinden bir kaç tane, bir tane çarşaf aldık ne olur ne olmaz diye. 1 paket ıslak mendil orda kullanmamız için. Yedek torba koyduk kirliler için. Maske , kolonya. Hamile eşorfman takımım var hastaneye onla gidip onunla çıkıcam artı olarak gerek duymadım başka . Sağlıklı , hayırlı doğumlar dilerim hepimize 🤍🙏🏻