Gmsyusra Kızlar bugün büyük temizlik yapacağım duşa kabindeki kireç lekeleri için Ve fayanstaki kireç lekeleri için öneriniz var mı. Kireç sökücüler çok ağır kokuyor bebeğime zarar verir diye onu kullanmıyorum
aannepandaa Gmsyusra ben 2-3 maskeyi takıp kireç sökücü fıslarıp kaçıyorum içeri. Sonra yıkıyorum. Ama cifle ve bulaşık sğngerinin yeşil tarafıylada gayet güzel oluyor. Bide yumuşatıcı diyorlarmış nette annem görmüş ama denemedim. Yumuşatıcı ile duşalabin temizliği diye bakarsanız çıkacaktır.
midekoruyucu Gmsyusra cillit bang kokmuyor canım sıkıp beklet biraz ovala durula miss, ya da o yoksa ben cif döküp süngerin sert kısmıyla ovuyorum her yeri sonra duruluyorum ama öyle çok yorucu oluyor. Kimisi bulaşık makinesinde kullanılan parlatıcılardan kullanıyor 🤷🏻♀️
Gmsyusra midekoruyucu yaa kokmuyorsa bu sefer de o kireç sökücüyü deneyim o zaman. Bende cifin var çok ağır kokuyor
midekoruyucu Gmsyusra ben almıyorum şahsen kokusunu filan, hatta onun yağ çözücüsüne bayılıyorum. Diğer tüm markalar ağır kokuyor nefesimi kesiyor, ama cillit bang yağ çözücü o kadar güzel kokuyor ki 🙈 her yeri onunla siliyorum sırf daha fazla koksun diye 😂
Gmsyusra Gulizarerdogan evet canım biraz araştırdım cifle parlatıcı karıştırıp temizleme yöntemini önermişler deneyeceğim bugün teşekkür ederim
midekoruyucu Gmsyusra 😁 2si birbirine yapışık satıyolar çoğu zaman indirimli oluyo öyle 😁 seviyorum diye eşim indirimde gördükçe alıyor 😂
midekoruyucu Gmsyusra hatta geçen gün evdeki aynaları yağ çözücü ile sildim 😂 konsolu filan 😂😂😂 hem pırıl pırıl oldu aynam hem de misss gibi kokuyor 😂😂😂 oğlum diyor burası çok güzel kokmuş 🤣