Selinaymurattt Seyma2861 maşallah ne güzel peki ir anda mu doğum oldu yoksa belirtiler felan varmıydı ya da doktora gittiğinizde sancı felan davarmıydı aceba?
Seyma2861 Selinaymurattt sadece pubik kemiğimi hissediyordum son birkaç gün. Popo kemiğinin açıldığını hissediyordum acıyordu yani. Bir gece hem suyum hem nişanım geldi sıfır sancı hiç gelmedi. En son suni verdiler öyle oldu canım
Selinaymurattt Seyma2861 teşekkür ederim sağolun söyledikleriniz için Rabbim sizinde sağlıklı huzurlu mutlu günlerde bebeğinizi büyütmeyi nasip etsin inşallah
derinsart mrskorkut naptınız canm gününüz belli oldumu biz sezeryan tarihni aldık seni de merak ettim🤗
SCSA Hatice68 o Kubra_1234 doktorunu değiştir bence hastaneyi bir babanin da hakki bebeği ultrason da görüp kalbini dinlemek ben özele gittim.hep aldilar
kardelen25_ berraninannesi 36+1 artık iyice heyecan basiyo tabi. Bakalım ne zaman gelecek prensesim. Yalnız benim hazırlıklar tamam değil onları yetiştirmeye çalışıyorum 🙄
Yasmink Attent aaaaa ne güzel hayırlı olsun çok sevindim🥰☺️🥰normal mi sezeryan mı? Ben yarın spinal sezeryan olucam nasipse
Attent Yasmink normal sancilara dayanmadim ozele geldim sezeryan oldum ama oda zormus ayağı cok zor kalktim yurudum disik yerim cok acidi hemen sutun gelmiyor 2gunumde biraz daha iyim ama
Attent Yasmink bende normal yapacaktim ama dogum sancilari cok kötü böseymiş daynamadim maf oldum ya 2 cocuk daha düşünmüyorum oglum bana yeter
Yasmink Attent ayyy ben canıma doydum çok kötü bir hamilelik geçirdim yetti bana hayırlısıyla bşr atlatsam şunu yeter
EceveDenizinAnnesi Yasmink sizi burdan takip ediyorum. Umarım kolay ve güzel bir doğum yapmışsınızdır. Hikayenizi merakla bekliyoruz 💗
ulviyedemirbas2 berraninannesi bizim de sezeryan olacak inşallah doktorum 23 nisan dedı bizim her şeyimiz hazır sadece oğluşumun gelmesini bekliyorum 👶🥰