Edauznl Kızlar 5,6 gündür özellikle sol tarafa yayılan vajınamda agrı acıma var hareket ettikce dahada agrıyor bununyaşayan oldumu bı fıkrı oln varmıı ???
Sheems Edauznl benimde 34-35 haftamda başladı, bu zamanacan guzel gelmişdik, şimdiki acılara dayanamiyorum, baya zorluyor, geçer zann ettim ama yok pazarertesine randevu alicam doktoruma danişcam haraket edemiyorum
Nslhnkr Edauznl doktoruma sordugunda catın genişledigi için demişti. Günler geçtikçe agrı coğalıyo bende ne yazık ki. Hatta dikkat ettim yatağa uyumak için giriyorum 2-3 saat uyuyamıyorum agrıları net hissediyorum. Uykum varken girmeye calışıyorum
sue92 28.-29.haftalarda ben de yaşamıştım. Bebek ve rahim büyüdüğü için baskı oluyo. Bazen doğuma kadar devam edebiliyomu. Benim bir hafta sürüp geçmişti. 38-39 haftalık olunca geri gelmişti ağrı.
denizali_ sue92 ya benim de çok az bi kahve lekem oldu normal mi acaba bide bebek çok baskı yapıyor idrar yerime kasıklarıma 😣
Ozibus Bende 33. Haftada başladı ve daha devam ediyor 39.haftaya geldik bebek doğum pozisyonu almaya başlıyor doktorunuzu bilgilendirin 🌸