Metoli Merhaba, Nisan ayında İrlanda Dublin’de doğum yapacağım inşallah 3 senedir eşimle İrlanda’da yaşıyoruz ve ilk bebeğimiz. Yurtdışında doğum yapmış annelerin tavsiyeleri var mı?
Gunes3434 Metoli iş sebebiyle ordasınız sanırım? Bende gitmek istiyorum irlandaya bakalım kısmet olur inşallah :)
7676 Ben almanyada yaptım ve bu ikinci bebegim yine almanyada yapıcam ama tabi her ülkenin kuralı farklı size tavsiyem dogum yapacagınız hastane hakkında ve istediginiz dogum şekli hakkında çokça bilgi edinmeniz
Metoli 7676 doğum yapacağım hastane public bir hastane fakat gerek doğum süreci gerek emzirme hakkında bilgilendirici zoom dersleri oldu oldukça faydasını gördüm. Doğal doğum istiyorum ama yapılacak müdahaleler açısından o an anlık karar vermek beni geriyor. Kendimi ebelerin vicdanına bırakıcam sanırım 😂
Metoli Gunes3434 eşimin işi sebebiyle geldik aslında ama ben de burada kendime iş kurdum. Benimki tercihten çok zorunluluk gibi oldu fakat çok sevdim gerek insanlarını gerek rahat yaşam tarzını. Sadece hava durumunun dengesizliği zaman zaman yoruyor fakat alıştık artık :)