Merhaba kızlar ben de doğurdum ❤️ Geçen pazartesi Yağızımı kucağıma aldım şükürler olsun 😊 direkt hastaneye girişten başlıyorum..
aşırı korkarak hastaneye gittim rengim benzim atmıştı ama moral olsun diye saçımı düzleşterdim makyaj yaptım sonra hemşire geldi ameliyat elbisesini getirdi giyindim kurbanlık koyun gibi gelip aldılar beni doktoruma güvenmesem kaçardım sanırım gerçekten aşırı korkuyordum 😂 neyse yukarı kata çıktık ilk defa ameliyathane gördüm beni biraz ürküttü ama korkacak bir şey yokmuş. Anestezi doktoru geldi iğneyi yaptı hiç acı hissetmedim ve tekrardan yattım ayaklarıma bir sıcaklık indi uyuştum, ameliyata başladılar çok araştırdığım için neyi ne zaman yaptıklarını tahmin ediyordum ama acı hissetmediğim için sorun olmadı. Aşırı korktuğum için hiç susmadım devamlı konuştum stresimi öyle attım çok iyi geldi 😊 bebeğim doğdu fotoğrafımızı çektiler sonra dikişlerime başladılar yine acı hissetmedim tabii ki 😚 dikişlerim bitince doktorum geldi elimi tuttu benimle konuştu doğumun güzel geçtiğini felan anlattı Allah razı olsun. 🥰 bebeğim aşağı indikten 15-20 dk sonra beni odama indirdiler bebeğim odadaydı beni bir ağlama tuttu yarım saat bebeğim kucağımda ağladım 😌 duygusal ve komik yerleri geçtim direkt hamişleri merak ettiği yerleri anlattım 😄 birde ilk kalkışta biraz zorlandım ama derin nefes alarak kalkınca hiç problem olmadı bugün 6.günüm hep ayaktayım sanki hiç doğum yapmadım Maşallah 🧿 Korkmayın sezaryenden hamişler ben de normal doğum istiyordum çok uğraştım ama nasip böyleymiş iyiki de böyleymiş aşırı memnunum ❤️🤱🏼 ( Hızlı hızlı yazmaya çalıştım hataları görmeyin )