Gkcgkc Bilgenurrr bana da nisan ortası dedi bende de sancı agrı çok aynı durumdayız rahim agrısı ayağa kalkınca baskı ve ağırlık bazen bel ağrısı çatı agrısı 😞 gece tuvalete cıkma sıklığım arttı baskıdan dolayı
surass Ben isteğe bağlı sezaryen olucam nisanda. Tarihimizi cuma günü belirlicez muhtemelen. Çok büyük bi heyecan var. Tarif bile edemiyorum ama zaten hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz 🌸 Sağ salim kavuşalım bebeklerimize.
BurcuArslan surass amin hayırlısıyla canım bende üçüncüye hamileyim üçüncü seseryanim olucak ikincide bende stresiydim fakat şimdi çok mutluyum iki tane oğlum var allah nasib ederse bide kızım olsun istiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
senakhrmn Bilgenurrr çok haklısın canım benim yalnız kalmakta stresini artıyordur. Ailen falan başka memleketteler mi ?
surass BurcuArslan bende stresliyim aslında ama bi yandan da düğün günü gibi neşeli olsun istiyorum. En özel, en güzel günümüz çünkü. Sakince gidip, sakince dönmek istiyorum. İnşallah öyle nasip olur 🌸
BurcuArslan surass amin canım hepimizin gönlünden geçen o şimdi 10 hafta ya girdim daha çok erken ama uykumukaciran hayallerim var internetten sürekli biseyler bakıyorum fikir ediniyorum çok tatlı bir telaş allah herkese nasip etsin
surass BurcuArslan en heyecanlı zamanların. Bir de cinsiyet öğrendikten sonra ki telaşlar çok başka 💗
Mira1453 Bilgenurrr 22 gün önce sezeryanla doğum yaptım sakin olmak kendini strese sokma korkulacak hiç bir şey yok canım allah yardım ediyor sadece yavruna kavuşma anı düşün sana tavsiyem
ArenAras Bilgenurrr gurbet diye Batman daki mis gibi doktoru bıraktım İstanbul a gittim hastanede enfeksiyon kaptım yetmedi bir sürü laf işittim bebeği sallayan mı dersin hoplatıp susturan mı, dikişlerimle tekrar bin km evime döndüm