Eiremsirin Altayyk ay maşallah 🤩 ailede var ise neden olmasın rabbim gönlünüze göre versin inşallah ♥️
Misafirterliki Beta 7,5 çıktı adete 8 gün vardı doktor üç dört günlük bir mevzu yeni hamile kalmışsın dedi bence öğrenmemek daha iyi çok yoruyor erken öğrenmek
mavisevdasi Esolinn tam 1 hafta kala öğrendim benimde 21 çıkmıştı aynı şekilde adet ağrılarım da olduğundan bende senin gibi çok korkuyordum ama uzandım dinlendim bir iki hafta sonra baya baya hamile moduna girdim🤣
[silindi] Esolinn son adete 10 gün kala öğrendim🙈 beta 15 çıktı iki gün sonra 54. Çok erken öğrendim ne vardı sanki bakıcak diye düşünmedim değil 😅 perşembe ilk randevumu gidicem 5+1 olcak.
[silindi] Elizelif 6 gün öncesine kadar olanından aldıysanız yanılma payı çok düşük. Ama yine de emin olmak için kan verin
Esolinn [silindi] kan verdim ben aynı gün 🙈 beta 26 çıktı 2 gün sonra 77 olmuştu. Sahiden erkenden bakacak ne vardı diyorum bende. Zaman geçmiyor bende pazartesi kontrole gideceğim 5+1 oluyorum. Aynı sayılırız. Sen bana haber ver mutlaka kese göründü mü benek göründü mü diye 🤗🤗 yoksa ben çatlayacağım merakımdan
[silindi] Esolinn yaa :) gerçekten zaman çok zor geçiyor😅 kese görünür diye umut ediyorum bende :) haber veririm 😍