Hilalmira HappyMom rabbim bu mübarek günün hattına kolay doğumlar sağlıklı evlatlar dünyaya getirmemizi nasip etsin 🙏🏻 İlk doğumum korkuyorum lütfen dua edin ismimle tek sancıda doğurayım 🌸
Miniikanne HappyMom saglıkla kolaylıkla doğumlar nasıp etsın rabbım anneler ve bebeklere sifa versın kalbınızden gecen tum dualar kabul olsun kandılınız mubarek olsun guzel anneler🌹🤲🏻📿
Fundasrc-2 HappyMom hayırlı kandiller hanımlar erken doğum ve hayati riskim var dualarınıza beni ve bebeğimide katarmısınız 🤲
FatmaArden_ Fundasrc-2 hayirli kandiller. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. Sizede uzun omurler versin Allah
Dondu86 Fundasrc-2 Tum dualarımız sizin le ama kotu düsünmeyin lütfen benmde riskim var ama sağlıkla gelsin yavrularımız Ins sağlıklı bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin bebeginiz
Burcunuslu_ Sevda-23 amin inşallah 🙏 kandilimiz mübarek ettiğimiz dualarımız kabul olsun inşallah 🙏🤲🏻💐❤️🌸🌸
Alismomi Berat kandilimiz mübarek olsun Rabbim bu güzel gecede gebe olanlara sağlıkla yavrularına kavuşmayı benim gibi bebek isteyenlere de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah❤️
Gigy HappyMom hayırlı kandiller çok önemli bir gece ,Allah dualarımızı kabulel eylesin ,kalbimizden geçenlerin kabul olması dileğiyle ❤️