Sirinimm Kızlar 36. Haftadayız bugün karnım çok sık sertleşti hala devam ediyor sabah kontrolüm var bu doğumun yakın olduğunumu gösteriyor
Yaseminece Sirinimm benimde o haftadan itibaren sertleşmeye basladi doktorum hergun say gunde 10 defayi gecerse haberleselim dedi
Meyra_21 Sirinimm benimde sürekli sertleşiyor .kendini bugün biraz yormuş olabilirsin yada gaz olabilir. Yinede doktoruna bi sor istersen için rahat etsin
Adaaa34 Sirinimm Canın senin haftanda değilim bilgim yok üste çıksın diye yazıyorum ama erken doğum riskin yoksa korkma🌝
Yaseminece Sirinimm benim genelde geceleri oluyor gunduz de saymayi unutuyorum 😂 neyse ki yarin gidecekmissin doktora sorarsın
Defneprensesannesi Sirinimm aynen ama bu gun baya su ictşm 3 4 litreye buldu hem her lavanoya cıktıgımda akıntım azaldı hemde rahatladım enfeksyon da vardı bu gun eskisi kadar akıntım olmadı cok şukur
Meyra_21 Sirinimm evet su kesinlikle etkilemiştir. Hamilelikte ihmal edilmeyecek en önemli besin .hem senin için hem bebeğin için zorlada olsa içmeye çalış mutlaka
Meyra_21 Sirinimm tahmin edebiliyorum bende hiç içmezdim ama yavaş yavaş alıştırdım kendimi .amniyos sıvısı içinde çok önemli su sen kendini zorla biraz canım zamanla alışıcaksın bak gör🙂