katipannee Kızlar 30+1 olduk bebişin ayakları resmen midemde küt küt vuruyor. Vurdukça midem bulanıyor tuvaletim geliyor😀 uyku desen uyunmuyor
Prenseslerannesi34 katipannee ay aşağı vurması daha kötü çok canımı yakıyor sanki çıkacak doktora sordum bugün başı yukarda ayaklar asagidaymis ondan öyle dedi hayırlısıyla doguralim çok zor anne olmak
katipannee Bestofatma ahahha 😀doğru haklısınız amin inşallah 😀 eşim uyanmış uyusana diyor küt küt mideme vuruyor uyuyamıyorum diyorum oh ne güzel bak demek bebek mutlu , mutlu bebek mutlu anne demek hadi uyu diyor 😀
katipannee Ceydat sizin haftanız daha öndeymiş 🤩 zor bir süreç bir de ayağını dayıyor içerde baskı uygular şekilde gezdiriyor insanın içi tuhaf oluyor 😀
katipannee Prenseslerannesi34 ayaklar aşağıda olunca kasıklar çok acıyor ama kafası aşağıda oluncadansürekli çıkacakmış gibi ya da altına işeyecekmiş gibi hissediyor insan 😀
katipannee NilGrl çok kötü bir durum çok hafif olmuştu benim sanırım yediğim yemeklerle alakalı ama uzun vadede olmadığıniçin çöZümü ile ilgili bir fikrim yok inşallah şifa bulursunuz 🤲🏻
Ceydat katipannee evet hele sırtı yer değiştirdikçe derimi delicekmiş gibi çıkıyor dışarı çok tuhaf bir duygu😍
Prenseslerannesi34 katipannee evet çok canımı yakıyor her türlü zor kısacası ya valla hayırlı doğumlar hepimize inşallah
NilGrl katipannee ne yersem oluyor artık. Maden suyu içiyorum. O da ödem yaptı. Az kaldı inşallah sabır biraz dahaa ☺️🤦🏼♀️
katipannee Bestofatma valla uykusuzluğa dayanamayan biriyim uykum geldi mi pat uyurum ama midemi tekmelerken esnediğim halde uyuyamıyorum umarım doğduktan sonrada zorluk çekmem 😀
katipannee Ceydat evet popo veya sırt artık hangisi bilmiyorum göbek deliğimin her iki yanında ordan oraya giderken kütle oluyor 😀😀
Nurcan54 katipannee mide bulantısı mide yanması bende de var ama öyle ayak falan hissetmiyorum birden başladı mide bulantım acaba doğum pozisyonuna döndüğü için mı acaba