Didem34 Sezeryan günü aldık kızlar 1 nisan nasipse 39+0 oluyorm🙏 Daha öncesinde gelmezse tabii ama nstde sancım cıkmıyor ve bebis kanalda degil 6 gün daha aynı devam ederse 1 nisan persembe günü alıcak doktorum 3.531 gram cktı sizler ne durumdasınz😍😍
aryldz Didem34 merhaba günümüz aynı ama bizim doktorumuz 41.haftaya kadar bekleyelim dedi ben normal dogum istediğim için siz mi istediniz sezeryanı😊
Damlahtp Didem34 ilk gebelikmi acaba neden sezerryan beklemedimi doktor benimde ilk gebeliğim ondan soruyorum kusura bakmayın
Didem34 Minnosunannesiii valla canm doktor geçen hafta 53 54 ölctü bı hafta 50 hangisine inanıcamı sasırdm acıkcası🙄
Didem34 aryldz normal dogumda bekleniyor benim zorunlu sezeryan olacak çatı muaynemde çatım dar ve eğri çıktı bas gecicek sekilde degilmis riske atmama kararı aldk canm
Didem34 Minnosunannesiii evet ama geçen hafta Ölçümüyle 53-54 cm cıkıyordu bugün ölcümü 50 cm cıkıyor bi karısıklık var bence cnkü her hafta 51 52 53 falan diye gidiyordu benim
aryldz Didem34 anladım canım benim saglıklı bir şekilde kucagınıza almayı nasip etsin Rabbim ..benimde haftaya çatı muayenem var bakalım ne olacak😊
Didem34 aryldz aminnnn canmmm Allah razsıolsun hepimiz saglıkla sag salim bebeklerimzie kavusalım insallah🤲🏻🙏☺️🥰