Gokceninannesi1 Mutluaile1 ben her gece 00.00 olsun da bakalım bugunku bilgilerde ne var diye merak içerisinde hemen dalıyorum buraya 😀 ve benim ilk gebeligim çok heyecanlı ve meraklı oluyorum bir çok şeye 😊
Mutluaile1 Gokceninannesi1 evet aynı şekilde😊 benimde ilk rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin ❤️
zeytinkiz Mutluaile1 bebegin hareketlerini hala hissedemiyorum sanırım ilk oldugu için 1 ay daha beklemem gerek 🤭🤷
Mutluaile1 zeytinkiz aa evet bunu duymuştum ilk hamilelikte hareketleri hemen hissedemeyen çokmus 6. Ayında hisseden bi arkadasim vardı hatta
AltinYildizMom Mutluaile1 benimde 13+3 te randevum inşallah görebilir tabiki bu haftalardaki sadece tahmin olur diyorlar ama makineleri iyi olanlarda keisnlik yükselirmi acaba yani inşallah öyledir 🤭
Mutluaile1 AltinYildizMom hayırlısı olsun inşallah benim için en önemlisi sağlık hiç cinsiyet hakkında konusmamistik bile 😍 Rabbim sağlık versin kız da erkek de bir benim için 🙏💫
zeytinkiz Mutluaile1 evet melesef her akşam karnımı dürtüp duruyorum ama yok 😆 gerçi bebeğim cok hareketli bir belde değil ultrasonda da cok dürtünce hareket ediyor rahatını bozmuyor 😆🤗