Pdrmdr DMLBRK benim bebek kanalda hatta doktor baya ilerlemiş ddi ama bu hafta sanki çocuk kanaldan çıktı gbi hissediyorum kafasını Bi kemiğe dayıyor sağımda 😃
Rabiasahinn Bende 38+4 oldum nişan vs bişey daha yok a iki gündür sık aralıklarla kasılma oluyo bebekte kanala inmiş dedi doktor bugün bakalım ne zaman gelecek kızım 🥰
Pdrmdr Defneprensesannesi bebek Bi yerde sertleşiyor bu düzenli olursa işte gerçek sancılar başlamış demektir benim nst de sancılarım 60-70 çıkınca magnezyum kullanmıştım o geçirdi şimdi de gelmiyor kasılma flan resmen 🤭
Rabiasahinn Kızlar bide afedersiniz iki gündür çok sık tuvalete gidiyorum ve ishalde var kimisi doğum öncesinde oluyo falan yazmış sizde var mı öyle durumlar
Rabiasahinn Pdrmdr düzenli olmadığı için yalancı olabilir dedi doktorum onun için heveslenmiyorum doğururum diye 😂
Defneprensesannesi Pdrmdr ay o kasılma mı oluyor 🤭 ben onu bebek oynuyor zannediyorum bu gun baya kasıldı o zaman benimki ama nstye girdim sancım kac göremedim hemşire vardı yanımda sordum oda soylemedi devlet olunca boyle oluyor🤭
Pdrmdr Rabiasahinn benim sancım çıktığında araları aynı sürede değildi ama karnım sertleşince karnımın altından Bi ağrı giriyordu belki sninde öyle olur belden ya da karın altından girermiş gerçek kasılma da
ppapatyam_ Rabiasahinn insallaah canimm ben rüyamda yarin yani 27.03 dogurdugumu görmüstüm ama sanirim dogmucak yarin 😂 bu arada almanyada yasiyorum ondan yarin diyorum burda daha saat 22:40 oldugu icin 🙊
Pdrmdr Defneprensesannesi bnde devlete gidiyorm çekince kağıdı elime verdi ben götürdüm doktora orda kendim gördüm zten doktor da kasılmaların düzenli demişti😃
Pdrmdr Defneprensesannesi alttaki sancı üstteki bebek kalp atışları. Sayılar var orda 30 40 50 60 diye dağ gbi oluşan dalgaların kaça geldiğine bak Bi baklm