denizz89 Kızlar merhaba beyaz akıntım oluyor normal mi bilemiyorum ..pazartesi idrar vermeye gideceğim benm gibi durumu yaşayıp da doktor görüşü alan var mı ne önerdiler ne dediler size..affedersiniz sümüksü bir akıntı beyaz renkte..22.haftamdayım
Heyecanlianne denizz89 32 haftadayım başından beri hep var Defalarca tahlil ilaç ama geçmedi Benim doktorum kaşıntı olmadığı sürece sorum yok gebelikte bu normal diyor Bu Arada yaptırdığım tahlillerde hep idrar yolu enfeksiyonu çıktı fakat üreme yapmadi
Fatime denizz89 hamilelikte akıntı normaldır dikkat etmen gerekn şey bu akıntı renkli kokuluysa ve kaşıntınız varsa ama tabbi mutlaka doktorun görünüşü de al tahlil de yaptır her ay düzenli olarak ama şimdilik tedirgin olmanızı bir neden görmüyorum
SerdarTemel denizz89 bende 20. Haftadayım hamileliğinin başından beri var ve hala devam ediyo bende idrar yolu enfeksiyonu var sende tahlillerini mutlaka yaptır
deletedmom80 denizz89 kızlar bende de var tahlil veriyorum temiz çıkıyor kaşıntı da var beyaz oluyor sarı oluyor anlamış değilim sürekli yıkuyorum kuruluyorum peçete koyuyorum iç çamaşırı değiştiriyorum anlamadım be olduğunu
edasteff Bende de oluyor ve normalmiş kaşıntı ve koku yaptığında yada renginin sarıya dönmesinde sıkıntı oluyormuş