Melek2751 Kızlaar 7 haftalık hamileyim boyum 1.65 ve 67 kg ile hamile kaldım şuan 1 ya da 2 kilo almış durumdayım fakat mide bulantım kusmam yok aksine hep canim bir seyler yemek istiyor bazı şeyleri midem almıyor ama bulantı seklinde olmuyor. Napıcam yemeyi kesersem de bebege bir sey olur diye korkuyorum doğuma kadar kac kilo olucam kimbilir
AydanSahinSaban Melek2751 neden endiseleniyorsun ben 70 kiloyla hamile kaldim boyum 157. Onemli olan bebek iyi mi. Düşük tehlikemden dolayı kiloyu sorun bile edemedim. İcini ferah tut canım Allah baska sorun vermesin. Bebisi besleyecek ona iyi gelecek seyler yemeye calis. Zaten yuruyus zamanin gelince yürüyüş yaparak kiloyu sabit tutmaya calisirsin insallah
cemreninannesi67 Melek2751 bende 1.68 boyum 67 kiloyla hamile kaldım 29+3 haftalığım ve 84 kilo oldum 17 kilo aldım 😂😂😂😂
Gulsenela Melek2751 bende sizle aynı boy ve kiloda hamile kaldım deli gibi yedim şuan 77yim yapımızda benziyordur belki korkmayın 🤣 hep ayda 1 falan aldım ben her aya dengeli
Ozge20ulu Melek2751 canim dikkatli olmak lazım bende boşver deyip yedim , doktorum diyetisyene yolladı, bebeğin obez olabilir dedi , bide 49 başlayıp şu an 65 kilo olmuşken ekmek , şeker yemiyorum ve hergun 1saat yürüyorum artık
Melikeolc Melek2751 canım korkacak bişey yok ben ilk 14 hafta aç gezdim resmen bebek maşallah büyüdü yani ilk haftalar senin yemen çok önemli değil canım bulantı kusman olmasında aman gerisini boşver 😬sen sağlıklı beslenmeye çalış yapabileceğin en faydalı şey o şuan dikkatli git biraz daha kafanada çok takma olduğu kadar 🤗