Bahardali Tostosunannesiii başım döndü. Marketteydim tam çıkacaktım kasadaki kıza deprem oldu dedim ikimizde kalakaldık o derece. Sosyal medyaya baktım deprem haberi yoktu. Tansiyonum düştü sandım. 20 gün fln sonra hamile olduğumu öğrendim 💕
Ankara_06_ cnn34 Rabbim kucağını doldursun inşaAllah canım, bu güzel duyguyu sanada tattırsın Allah’ım🤲🏻🌺.
Ankara_06_ Tostosunannesiii Amiiin inşaAllah canım sağolasın Allah razı olsun. Cümlemize inşaAllah🤲🏻.
Mumeray Adet günüme 3 gün vardı lekelendim 1 gün arkası gelmeyince hemen anladım zaten kızımda da öyle olmuştu ordan bildim 😁 evde test yaptım pozitif çıktı sağlık ocağına gittim değerim yüksekti çok şükür. 🥰
Mumeray Hmsanne1 halsizlik mide yanması benide mahvetti ya ama mide yanmam fazla bişey yiyemediğim için geçti ama yorgunluk halsizlik devam. Bide bende bacak ağrısı başladı geceleri ağrıyo uyuyamıyorum o yüzden
ebrualtnn Tostosunannesiii adet dönemindeki sancılardan hiç farklı değildi benim belirtilerim. Göğüslerde hassasiyet, sık idrara çıkma da vardı.
ebru23 Tostosunannesiii ilk hamileligimde uyku hali ve gece idrara cikma ile anlamistim 3 gun geciktim. Bunda 10 gun geciktim cunku plansizdi mide bulantisindan anladim uyku hali vardi ama 22 aylik oglum huysuzdu uyutmuyordu zaten ondan diye dusundum
bukusum Tostosunannesiii oyle hissediyorum sanki 2 gun gecti reglime. Emin olmak icin paztresiyi bekliycem canim. Kasiklarim agriyor bugun cok.
Snmom Tostosunannesiii ben iki hamileliğimi de kalmadan hissetmiştim. Belki yok abartıyorsun diyeceksiniz ama ikisininde cinsiyetine kadar emindim. Cinsiyeti öğrendiğimiz hafta girmeden ben şu cinsiyettr siz yine de bakın diye girdim ikisinde de doğru çıktı. ☺️
Snmom Bfduam bilemiyorum açıkçası his neticede ama genelde hayatım boyunca hissettiklerim hep doğru çıktı.
Bahardali Bfduam başım döndüğünde hayır. Öğrendiğimde evet. Ben doğal yolla gebe kalamadığımdan hiç ihtimal vermedim 4- 5 gün gecikmeden sonra açıkçası öylesine test yaptım