gulin-35 Deletedmom_5 burda okumustum galıba puset zorunlulugu varmıs hastanelerde bazılarında dogruysa tabı
gulin-35 Cesrabkn bencede usurler alısverıs ocın bıle kolsuz kısa kollu aldık dıyenler olmus ama kuzenım agustos sıcagında dogurdu battanıye almamıs yanına hemsıreler ıstedıler ve uzun kollu gıydırdıler
Kubosunyavrusu Deletedmom_5 bende pusetle çıkaracağım canım Allah izin verirse üstüne ince müslin örtmeyi düşünüyorum. Okadar sıcaklamaz zaten bebek bu narin 😊 hastaneden eve dert etme puseti varsa. Haftane çıkışınıda pamuklu mis gibi bir kumaş seç tamamdır.
Kubosunyavrusu 14 temmuz doğum dedi doktor ama 1 hafta öne 1 hafta ileri olabilirmiş. Nasip bakalım normal doğum istiyorum birbirimize duacı olalım ❤️🥰
ysule esraizmirli 3 sene önce de duydum bu saçma şeyi ama ben çocuğumu pusetsiz kucağımda çıkarttım kimse de pusetsiz çıkartamazsınız demedi. Kimin hakkı var böyle bi şeye kim neye izin vermiyor. Herkesin puseti olmak zorunda mı.
esraizmirli ysule bana niye tepki gösteriyorsunuzki bu kuralı ben koymadım 🤷♀️ Hastanelerin koydugu bir kural yani benlik bir durum yok sakin olun☺️
Yumurcakk Cesrabkn ben türkiyede yaşamıyorum canım bilmıyorm sisin ordaki sistemı ama kadın direk hamıle kalır kalmaz tarıh vermişti bana
Yumurcakk Zynp_H bebeğine bağlı canım bazıları 42 haftada buluo bazısı 37 bu verdiği tarih sancın olsada olmasada gel dedi 17 temmuzda bana burası tarihi gelir gelmez gelmesse dahı suni sancı verıo
Zynp_H Yumurcakk hıım bana öyle tarih veren olmadı daha tahmini doğum yazan ultrasondaki kapıda göre biliyorum bende