Esolinn citlenbigim2212 Aa bende 3 haftalığım çok erken öğrenenler tayfası 🙈 doktor bana vajinal ultrasonla da baksak şuan göremeyiz mümkün değil dedi, 5. Haftada çağırdı 🤔
Ilkayy Bebegimibekliyoruz 4 haftslıkken kesenin oluştuğunu gördüm 6+1 de hem bebeği hemde kalp atışını duydum
Ays0 ylz12 daha minik ama günler öyle hızlı geçiyor ki daha geçen gün 8dim ben de şimdi 18+5 oldu 😂 1 kilo aldım daha 54.8 olmuşum 🙈
Lilis Bebegimibekliyoruz ben 6 haftada duydum ultrasonla baktı erken gebelikmiş benim ondan hızla gelişiyor dedi
Mk34 Ben 5+2 de kesesini gördüm yarın 6+2 kalp atışı için gideceğiz kişiden kişiye değişir doktor sekizinci haftaya kadar duyulması için beklenir dedi
GamzeBaz Bebegimibekliyoruz ben 5 hfta 5 günlük olarak duydum maalesef dün kalbı durduğu için kürtaj oldum Rabbım yasatmasn kimseye 🤲🤲🤲😢
Mom027262 Eminkoo 6hafta filan.Sonuç kağıdında Rakamın karşılık geldiği referans aralığına bakarsanız haftası yazıyor
Lilis Mom027262 erken döllenme de olan birşey herşeyi erken görünüyor geç döllenmelerin bazıları 8 haftada bile bebeği görmüyor ya da 9 kalp atışını duymuyor gibi gibi
Burcu4135 Bebegimibekliyoruz ben 5+3 de keseyı gördum. 6+4 de alttan muayeneyle kalp atısını duyduk. Suan 13+4 üz.