BurcuLice leylosule yani çatı müsaitse normal olması tabii benim içinde daha iyi olacak. Görücez bakalım ilerleyen haftalarda
yasemin257 BurcuLice bende bugün kontroldeydim 2kilo 44cm boy dedi. Haftasina göre uyumlu ilerliyor dedi
Mervee26 BurcuLice 33te 2179 gramdı maşallah 36+5′te 3443 gram olmuş. Yediğinize dikkat edin, kaşar, muz vs kilo aldıran şeyleri yemiyorum artık ben de. Normal doğum istiyorum ama bu gidişle zor.
yasemin257 BurcuLice doktorda öyle dedi. Bu haftadan sonra ztn daha da hizli alicak. Normal istiyorum bakalim hayirlisi olsun insallah 🤲
SutlacimiYedimmiBen BurcuLice bnmki 32yi bitrmek uzere kilosu cok değil allhtan 2 kilo olmustur anca sıkıntım pozisyonu ıçerde oturmayı seviyor bizim oğlan 🤭
BurcuLice SutlacimiYedimmiBen o düzelir merak etme benim oğlumda 26. Haftada makat gelişti 32. Haftada dönmüştü fakat kilo işte endişe ediyorum
Sose SutlacimiYedimmiBen bizimkide oturuyor ya döner mi acaba son zamanlarda merak içerisindeyim 😂 resmen kafa yukarda popo rahim ağzında ayaklarıda kıvırıyo oturuyo 😂 karşıdan bakınca belli oluyor resmen 😂
Sose hanibazen hayır çok iyi kilosu dedi.. Zaten uygulama da da kilosu ve boyu öyle çıkıyor ☺️😌 her bebek farklıdır bünye meselesi bu doktorların dediklerine takılmamak lazım biraz da..