Cigdemmom Kızlar lavaboya gidiyorum idrarımı yaptım zannediyordum sonra tekrardan geliyor kalkınca tekrar oturuyorum az birşey yapıyorum yani tam boşaltmıyorum neden acaba korkuyorum enfeksiyon ya da su sızmasından
Rabiakru Cigdemmom enfeksiyon olabilir bende yaşadım aynı durumu sürekli tuvaletim varmış hisside oluyordu sizde oluyo mu
derinsart Cigdemmom baskı hissinden bence bende de oluyor ne yanma var ne ağrı ne koku sadece bazen hemen hepsi gelmiyor kademeli geliyo😂
Ays0 derinsart çok kusan biri değildim ilaç fayda etmişti ama geçenlerde midem kötü oldu birde idrar yolu enfeksiyonu olunca birleşti kusarken altıma işemiştim sonra da sinirim bozuldu banyoya oturdum ağladım 😂😂
Baloncuk41 Ays0 bende hep oluyo hamile değil kende kusarsam altıma kaçırıyorum Allahtan ev harici kusmuyorum 🙈
derinsart Ays0 ah ah nelere aglamiyoruz ki ben yere birşey döktüm diye ağladım en son😂😂hemde hüngür hüngür 😂 oda cok geçerli bi sebep🤣
derinsart Canan123 ozamann bi doktorla görşün allah korusun enfeksion olabilirmi 🧐benm son aylarda basladi ama herzamanda olmuo 😃
Ays0 derinsart durumumuz çok vahim çok 😂 altıma yaptım diyince eşimde gülmekten yaptı zaten sonra ağlamam durdu yalnız hissetmedim 😂😂😂
maviscik77 Cigdemmom kaç gündür çekiyorum ama sancılı çektim ben hem yapamıyorum hem yanıyordu gözümden yaş geliyordu resmen , toz verdi doktor da geçti böbreklerimde de sorun çıkmadı enfeksiyon da yok şu an iyiyim çok şükür
ecce_mommy Cigdemmom bendede var bu bebeğin konumuyla alakalı idrar torbamizi tam bosaltamiyomuşuz 🙄 tabi yanma acı varsa bu enfeksiyondan
Dua35 Cigdemmom merhaba aynısını bende yaşıyorum ,artık dışarıda çıkmıyorum bu yüzden lavaboya gidiyorum daha apartmandan çıkmadan gene tuvaletim geliyor ve daha miniğiz ilerleyen haftalarda nasıl olacak korkuyorum gece desen sürekli kalkıyorum