Esraalkis Merhabalar hanımlar ben ramazanda 8 aylik olacagim 10 hazrinanda dogum yapacağım ramazan da oruç tutmak istiyorum sizce bi zarari varmi oruç tutmanin bilgisi olan var mi ?
mlkkk Esraalkis uzun süre aç kalmak sizin ve bebeğin şekerini düşürür hadi bebek sizde depolanmalardan beslenir ama sizin için sıkıntılı
portakalcice Esraalkis bunu doktorunuzla karar verin. Ben sorduğumda tutabilirsin fakat gel suyuna falan bakalım dedi. Bence sen de doktorunla konuş o bir şey söyleyecektir.
Aysun1983 Esraalkis uzun süre aç kalmak ve susuz kalmak iyi gelmez bebeğe cnm ama yine doktorun daha iyi bilir danış bence
Damlladamlla Esraalkis çok zor Canım 35 haftalık hamileyim sen de o haftalarında olucaksın sanırım ama aşırı bi açlık hissediyorsun çok susuyosun ben normalde sabah kahvaltılarını biraz geç yaparım bu haftalarımda erkenden açlıktan uyanıyorum bebek de acıkıyor sende fark edeceksin o zamanlar
Busehnm Esraalkis siz açlığa dayanirsiniz belki ama içinizde yasayan biri daha var ve çok minik bence onu ac susuz bırakmayın düzenli beslenmeye ihtiyacı var sonuçta
Melek- Esraalkis oruç sonradan da tutulabilir ama bebek bu süreçte aç kalır bu da beden ve zihin gelişimini etkiler. Allah bize bir kolaylık sağlamışken riske atmamanızı tavsiye ederim:)