Pyrzcnr Kızlar nisan nasıl bırsey dun ve bugun cok yogun bjr sekılde akıntım oldu ama cok yogundu ve sancım oldukca agrım oldukca oldu . Korktum acıkcası ılk gebelıgımde 35 hafrada suyumun gelmesıyle oldu ? Ne yapmam lazım
Pyrzcnr minikserce00 ılk gebelıkte suyum gelmıstı 35 haftada ve dogum yapmıstım . Sımdı ıse cok yogun akıntım geldı bu nişan olabılırmı acaba ??
minikserce00 Pyrzcnr koyu renklı sumuksu ve azda olsa kanlı gibi mı 🙄 eger oyle ıse nişandır yakınsa bu hastaneye git derim bide haftan kac
Pyrzcnr minikserce00 32 haftam ve dedıgınız gıbı aynı dunde geldı aynı sekılde ve kasılmalrım oluyor ara sıra
ballarinannesidirr Pyrzcnr peki ilk gebeliğinizde 35 haftalık doğum yapmışsınız ya kuvezlik falan oldu mu acaba benimde riskim varda 😑
ballarinannesidirr Pyrzcnr benimde akıntım yoğun ve ağrılarım var ama evde bekliyorum doktorum yat dinlen dedi sadece
minikserce00 Pyrzcnr canım cok kotu degıl sen sabah Bi acile git yada Dr la gorus dinlenmeye bak ama uzan ayaklarını yuksekte tut sol tarafına uzan en onemlisi bebegının hareketlerını takıp et 🥰❤️ inş iyi olursun
Pyrzcnr ballarinannesidirr Yok cnm sukur oyle bır durum yasamadım sadeece cok zor dogumum olmustu ve bır gun kuvezde yattı cıkmıatı snra 3 .500 kılo dogmustu ama kılosu cok ıyydı haftasına gore
Pyrzcnr ballarinannesidirr bende yarın sorucam doktpra bklm ndycekk erken olma olasılıgı var ılk gebelıgım erken oldugu ıcın
Pyrzcnr minikserce00 cokkk harejetlı sukur cnm harektte sıkıntı yok ama cok asagıda sankı rahımden cıkıcak gıbı
minikserce00 Pyrzcnr tamam iste ıyı hareket etmesi sen sabah Bi Dr gorun sag salım inş bu sıkıntı yoktur simdi dinlen bakalım ❤️
Gull_94 Iygulamada okumustum galıba nısan dogumdan haftalar oncede gelebılıyomus bazen ama sız yınede bı doktra gıdın bence en azından ıcınız rahatlasın gereken bılgıyı verırler