kelebekannesi01 Haftanın içindeyim bu aralar çok sık şekilde özellikle akşamları bi anda vajinaya doğru bıçak saplanıyor gibi ağrı hissediyorum ve o an kıpırdayamıyorum. Benim gibi olan var mı bu haftalarda normal midir acaba
Damlladamlla kelebekannesi01 bende de oluyor bazen doğum yaklaştıkça oluyormuş sanırım bu tür sancı ama sıklaşırsa muhakkak doktora görün
Hazal12 kelebekannesi01 bendede oluyor hatta dün acile gittim 30+4 nts bağlandım çok şükür sancı çıkmadı sanırım enfeksiyona bağlı olabiliyor idrar yollarında
[silindi] kelebekannesi01 yalancı sancılar canım alıştırıyo doğuma seni rahmini öyle Bi anda pat diye sancı vermiyor kurban oldugum 🥰
KMerveK kelebekannesi01 Bende de o haftalarda başladı hala ara ara oluyor rahim genişledikçe oluyormuş çocuk baskı yaptığı için sancı çıkmasına sebep olmaz korkma kasılma ya da sancılarla alakası yok onun bi anda saplaniveriyor geçiyor
kelebekannesi01 Damlladamlla çarşamba günü kontrolüm var ilk defa nst çekilecek acaba orda sancı çıkmasına sebep oluyor mu bu batmalar
Damlladamlla kelebekannesi01 bende bu sancıdan dolayı doktora gittim nst ye bağladılar bebeğin sancısı olabilir diye ama hiçbişey çıkmadı doktor da olabilir dedi eğer 5dk bir sancın batmaların sıklaşırsa dikkate al gel dedi
kelebekannesi01 [silindi] yalancı sancı dedikleri bu muymuş bende hiç yalancı sancı çekmiyorum sanıyordum😅
[silindi] kelebekannesi01 bende hiç hamile degilim gibi diyordum sonra Bi bulantı Bi kusma mide yanması derken başıma bütün belirtiler geldi sende sancı yok derken aman erken neym dogurma😄
kelebekannesi01 Hazal12 tam anlamıyla vajinaya bıçak batıyor gibi oluyor açılma hissi gibi bişey değil
Tsngamze 27 haftalık hamileyim dünden beri bende de oluyor sızlıyor ağrıyor normal ama galiba son aylar olduğu için 🤷🏻♀️
kelebekannesi01 KMerveK evet anlık bişey bi anda giriyor bikaç saniye sonra geçiyor ve ayaktaysam olduğum yerde kala kalıyorum. Bu yalancı doğum sancısı mı oluyor
bebiskoooo KMerveK bende geceden sabaha kadar oluyor bazen vajinamda ağrı hissediyorum yani bazen tüm gün oluyor 29. Haftada başladı 1 haftadır çekiyorum bu acıyı uyurken sağımdan soluma dönemiyorum sadece bu ağrı var 😩
aaayLn kelebekannesi01 benimde 34de basladi ayni sekilde batirip batirip cekiyolar gibi birden giriyor birde cok yuruyus yapiyordum yurudukcede arttiyor adim attirmiyor doktorum normal rahim doguma hazirlaniyor bebek baski yaptigi icin cok normal dedi rahatladim 👍seninde oyuzdendir
Melek- kelebekannesi01 benim de olmuştu idrarda enfeksiyon çıktı, enfeksiyon geçince o şikayet de geçti. Bir idrar tahlili yaptırmanızı tavsiye ederim
kelebekannesi01 [silindi] çarşamba kontrolüm var doktorum o gün bakacakmış 36. Haftada bakıyorum nst ye dedi