Ekinci-ada12 Sumeyyeturunc ben gecen gün bimde aldim bir tane geldi cok güzeldi aldim bakalim bebiş gelsin
Ozlem23 Sumeyyeturunc Fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum ama ürün bu😁 https://www.e-bebek.com/nuna-cudl-bebek-kanguru-p-nun-bc1160001/?gclid=Cj0KCQjwjPaCBhDkARIsAISZN7STnGJHnNRxC7QfWxEv4IExGxjL_6AJFkjzb4J1DKlsMdEyIGx_gewaAl8wEALw_wcB
Oglumveben34 Ekinci-ada12 bende aynını aldım çok fazla da kullanmam ama heves ediyordum birde evde iş yaparken arada belki takarım dedim 😊
Ekinci-ada12 Seda0651 inşllah ya ama cok tatlı ya heves ettim yeni doğana giydirme 6 aylık olsun öyle
Ruj000 Sumeyyeturunc yenidogan kanguru kullanabliyormu ya oturana kadar kullanamiyor diye biliyorum en az 4aylik yani
Seda0651 Ekinci-ada12 4 kilo ile 12 kilo arası diyor 3.aydan sonra bı denerim bakalim inşallah o günleri görelim de 🤭
Seda0651 Oglumveben34 aynen öyle kolda taşımaktansa iyi olur diye düşündüm . Uygun da olunca denemiş oluruz 🤭
Oglumveben34 Seda0651 aynen öyle kullanamazsam çok fazla oara vermedim derim nasılsa 😁uyursa da gögsümde en sevdiğim şey olur herhalde 🥰
Ekinci-ada12 Seda0651 insallah canim benim hepimizin heyecanı ortak ne kadar güzel bisey yaaa evlat bekliyoruz Allahim sana binlerce şükür bu duygu icin bekleyenlere isteyenlere de nasip et amin