Anne54 Beyzan bakcaz artık genelde 0 3 ay 3 6 ay var zaten şuanlık çözerim ama ilerde bende sizin gibi karıştırabilirim 😀
happypregnant29 Anne54 aynen kalanı napıcaz bilemedim şu bebek şeylerine diye koyarlar bilmem upuzun etiketi. Bazen ben kendiminkini kesiyorum kalan kısım kaşındırıyor onuda rahatsız eder diye düşünüyorum
Dbe24 Anne54 Etiketler dikili oluyor geneldeo minik ipleri kesip cımbızla çekseniz kesmeyede gerek kalmaz bence hiç etiket yokmuş gibi olmazmı 🤔
BTSG04 Anne54 32. Haftamdayım hiç halim yok valla ama bi anneme sorayım o bana bundan hiç bahsetmedi 😅😂
Tsngamze Hepsini kesmeden önce ayırın mesela yeni doğan kıyafetleri 1 2 3 aylık diye hepsini kesseniz iyi olur bebeğin cildi için kesmek en sağlıklısı
Anne54 Tsngamze tabi rahatsız eder tahriş eder diptende kessek biraz dipte kalmıyormu yokmu püf noktası😞
Tsngamze Anne54 Valla dediğiniz gibi o benimde içime dert oluyor ama belli olur herhalde rahatsız oldukları ona göre dipten keseriz artık 🤷🏻♀️
Dbe24 Anne54 Tecrübe değil ilk gebeliğim aslında görsel hafızam iyi sanırım zaten belli oluyor boyutlarından 😂😂
Ozlem23 Anne54 ben sadece iç zibinlarin kestim diğerleri zaten iç zıbınin üstüne geoicek diye kesmedim