Fatosbartu Yagmurogul 30+5 olduk bizde hazırlıklarla uğraşıyoruz heyecanla bekliyoruz kasılmalar bel agrilariyla uğraşıyoruz işte
Zeynep0606 Aysun1983 cnm senin le 2 gun var aramiz bizde 31+2 yiz suan kontrole gittin mi yakin zamanda
ikiponcik_annesi 31 haftalık oldum ne ara oldu bilmiyorum dün gibi sanki adet günümün geçmesini heyecanla bekliyoken şimdi sona yaklaşmış durumdayım ama sona yaklaştıkçada sabırsızlanıyo insan ya 🙈😁
Bilge44 Yagmurogul 31+0 olduk vallahi ilk 4 ay geçmek bilmedi ama Ocak ayındandır uçuyor zaman 🤷🏻♀️ Nisan geldi bile şaka gibi🥰sağlıkla gelsin tüm bebekler 👶🏻🧿🤲🏻
Bb_onlllb Yagmurogul benim de tahmini doğum 3 Mayıs ama inanın öyle kaşınıyorum ki heyecan falan kalmadı dua edin bana ne olur şu kaşıntılarım bi son bulsun
ilkcan64 Bb_onlllb canım hemen doktoruna söyle safra sıvın salgılanmıyor olabilir bebişimi erken alabilirler baskı yapıyordur benim arkadaşım da oldu felaket şekilde kaşınıyordu
[silindi] Yagmurogul çok daralıyorum ikinci gebelik hiç ilk gibi olmuyormuş bide bugğn dayanamadım 3 tane hurma yedim ara ara kasıklarıma sancı giriyo bişry olmaz inşallah 32 haftadayız daha
Cidemkisa [silindi] bir gün yediyseniz bişi olmaz her gün düzenli tüketimde hurmayı doğumu başlatır kolaylaştırır
Senaaa1 Yagmurogul ayyy bizde 31+3 zaman okadar geçmez geçmez derken su gibi geçti inanamıyoruz 🥺😍 nisanı atlatırsak bitti inşallah
Buketkucuk Yagmurogul gittikçe büyüyen heyecan, artan heves bazen endişe duymak, arada bir stres ne olacak düşüncesi ama herşeyden önce kızıma kavuşacak olmamın mutluluğu tarifsiz bir duygu son 44 gün inşallah🥳❤️
Pemberuyam_ Yagmurogul 34+2 haftaligim her an doğuracak gibi hissediyorum zor yürüyorum. Sabırsızlanıyorum da az kaldı 🤗
Sedamelodi Pemberuyam_ bende 34+2 çok zorlanmaya başladım, doğuma kadar daha da mı zorlancaz, yalancı sancı, karın gerginliği, vajina ağrısı, baskı, vs vs vs
NAZ2333 Yagmurogul 29+6olduk elhamdulillah valla şafak sayiyoruz hayirlisiyla saglikla gelsinler insallah heyecannn doruktaa
kucuktosbik27 Yagmurogul bebişimin kıyafetlerini yıkadım bugün çok farklı bi duygu dönüp dönüp bakıyorum asarken seve seve astım etiketlerini çıkarırkende 😅
Yasom 34+1 günlük olduk bizde miniğimle sabırsızlanıyorum 🤔ama sağlıkla gelsin canımın içi 👶🏻Hazırlıklar bitti şükür 🙏 oğlum gelsin gerisi tamam 💙🧿
mrsbiyolog Yagmurogul sona yaklaştıkça olmayan korkularım başlar oldu 🤦🏻♀️ Hayırlısıyla bir geleydi evladım🙏🏻