Ellaa Kizlar iyi bayramlar Tansiyon ve sekerden dolayi spinal olabilirmisim ben Yani normal dogumu uygun gormuyor doktor. Nasildir biraz anlatir misiniz cok korkuyorum Acisi cok mu fazla oluyor Ve sondayi uyusturulduktan sonra taktirmak isteyebilir miyim
NNeslihaNN Ellaa sondayı uyuştuktan sonra taktırabilirsin ben öyle dogum yaptım ve inan çok güzel .normal dogum gibi çocugunu hemen görebiliyorsun🙂 korkulacak birşey yok ayrıca
Akin59 Ellaa geçen hafta cuma spinal sunal sezeryan olarak dogum yaptim fakat spinal iğnesi uyusturmadi ve ben bütün acıyı hissettim bağırdım ve hemen genel sezeryana dönüldü ameliyat sonrası ilk gün ağrı oldu sonraki günler iyiydim ameliyat sonrası çok ağrı olur diye düşünmüştüm ama çok fazla ağrı olunmuyor ağrı kesici yapıyorlar sürekli zaten sadece o ameliyat ani kötüydü benim icin ama herkesçe oyle olmaz
gizemgnll Ellaa ben spinal sezeryan oldum canım , acısı yok , sondanın da acısı yok. Tek acıyı uyuşmam geçtikten sonra ayaga kalkınca hissettim , yanma sızlama şeklinde. O da korse takınca azalıyordu
Naz1989 Cnm bnde 27 gün önce spinal sezeryan ile oğluşuma kavuştum bn aslında epidural normal doğuma kendimi o kadar hazırlamıştım ki ağlayarak girdim sezeryan a bana sezeryan hakkında çok korkutucu şeyler anlatmışlardı sütün gelmez bıçak yarası sonuçta çok acı olur falan çooooook uzun süre acıyı yaşarsın göbek kalır gibi saçmalıklar hiç öyle olmadı ameliyattan çıkana kadar hep ağladım korkudan oğluşuma kavuşmanın sevincini bile yaşayamadım sondanın takıldığını çıktığını ve en küçük bir acı bile hissetmiyorsun sadece uyuşukluk geçtikten sonra gaz sancısı oluyor o kötü biraz gazın çıktığı zaman hiç bir şeyin kalmıyor bnm gazım 2. Gün çıkmıştı zaten 2.gün bir ayaklandım bir daha hiç yatmadım sütüm de çok şükür hemen geldi doğumda sadece 5 kg gitmiş 27 günde de 6 kg gitmiş fazlalık olarak 5 kg var göbüş birazcık var ama ben onu bir aya eritirim eskisi gibi 50 kg ya inerim Allah bebişlerimize sağlık versin
Aydaozk Ben de salı günü sezaryan olacam beni de ya uyuşmazsa korkusu sardı. Bide kilosu fazla olana spinal yapmıyorlar diye duydum inşallah öyle birsey yoktur
Demir Akin59 Peki hamilelikte sigara kullanımınız var mıydı? Nikotin alımında uyuşturucu iğnenin etki etmediğini biliyorum.Neden böyle olduğu konusunda doktorunuz bilgilendirme yaptı mı?
Gfrn Ben devlette yapacağım ama anestezi doktorunun yapmama gibi bir durumu var mı acaba ben spinal istiyorum diyecekmişim ameliyata girince doktorum öyle dedi birde devlette duş alma olayı oluyor mu
Naz1989 Gfrn cnm zaten özelde de olsa duş alamıyorsun bende ilk banyo hoşuma gitmişti sevinmiştim duş alacam diye ilk iki gün bayağı acın oluyor o halde tuvalet ihtiyacını ve bebeğini emzirmeyi ancak karşılıyorsun gaz sıkıntısından dolayı bayağı zahmet çekmiştim gaz sıkıntısını kolay atlatırsanız başka hiçbir şeyiniz kalmıoo
Akin59 Dilanhazal bilmiyorum söylemedi sana oyle gelmiştir dedi kabul etmedi yani ama benden önce dogum yapan kasımında uyusmamis oda spinal sezeryandi hemde özel hastane burası anestezi doktorumda yada spinal ignesinden sorun olabilir diye dusunuyorum
esma06 Bende 15 gün önce sezeryan Doğum yaptım öyle korkulacak bişey hiç Yok 3. Gün ayaklandım çok şükür tabiki ameliyata giriyorsun sonuçta dikiş yerlerin sızlıyor ama günden güne iyi hissediyorsun. Sütüm de 2. Gün geldi çok şükür. Tek yapman gereken uyuşukluğun geçince ilk yürümeyi canın çok yansada yapman böylelikle gazını da hemen çıkarıp eve çıkabiliyorsun😊 sondayı da uyusukken takıyorlar zaten benim hastanemde öyleydi🙆🏻♀️ etraftan çok korkutuyorlar ama kulak asma her bünye farklı şimdiden geçmiş olsun 😊
Naz1989 NNeslihaNN bnm cnm gaz sancısı nedeniyle çok yandı o yüzden ben bırak duş almayı bebeğimin yüzüne bakamadım vee hastane çantama sanki termal kaplıcalara gider gibi bornoz havlu şampuan saç kremi lif saç kurutma makinesi düzleştirici makyaj malzemelerimi falan da koymuştum o valizi hiç açmadım bile
NNeslihaNN Gfrn canım nerde yaşıyorsun ben istanbulda zeynep kamil hastanesinde duş var her devlet aynımı bilmem ama
Gfrn NNeslihaNN Ankara'da yaşıyorum benim hastanemde eskiden özeldi benimkinde de var odalar zaten tek hep o yüzden sanırım ağrılarım olmazsa alabilirim