ozgef Kızlar merhaba. 23 haftalık hamileyim. Bazen bebeğin hareketilerini alt bölgemde hissediyorum bu durumu yaşayan var mı normal mi acaba
Nurayademir ozgef bn de alt bölgelerde hıssdyrum bazen aynı haftdayız doktrm da normal dmıstı ama sizin mesela vajina tarafında kalp atması gbi oluyor mu bazen
kucuktosbik27 ozgef normal canım arada yukarı çıkar tekrar iner 28 den sonra büyüdüğü için aşağıda saha çok hissedebilirsin ben 31+1 deyim eller aşağıda sürekli hareket halinde ayaklar kaburgalarımı zorluyor bugün normal yani
Babyyyymother ozgef ben varım yarın 22 haftalik olacağım bi asagida bebek birde gobegimin oralarda hareket ediyor hatta asagida oldugu zaman cok fazla wcye gidiyorum
Babyhappy58 kucuktosbik27 ben 28haftayım ama 2 gündür çok az hareket hissediyorum normalde 1 saatte 10 kere hareket ediyo ama bu kadar azaldığı olmamıştı
kucuktosbik27 Babyhappy58 elini karnına koyduğunda hareket ettiğini hissedersin canım bazen çok hareketli olup vuruyorlar bazen sadece hareket ediyor ☺️
Deletedmom_5 ozgef Şuan orası 2+1 rahat rahat her yere vuruyorlar bende öyleyim bazen altta bazen sağda solda 😁
bucu01 24+4 gunluguz.. inanilmaz derecede sanki vajinama vuruyor surekli.. tamamen orada hissediyorum.. normaldir insallah bu durum😣
Busecnr40 ozgef normal bende de oyleydi hatta sanki disari cikacak gibi oluyodu😂 haftan ilerledikce daha da yukarlarda hissedeceksin ♥️