[silindi] tospikveannesii Bende Pazartesi 16 haftalık olucam inşallah 🥰 Cinsiyetimizide Salı günü gösterirse öğrenicem
AydanSahinSaban [silindi] ben ne annesiyim bilmiyorum 😅 Eylül sonu- iki ekim arası olur dedi doktor. Neyim sizce 🥰
mucizem09_ [silindi] 16+2 🥔olduk ama Cinsiyet ogrenemedim hala randeavuma 2 hafta var belki ozaman ogrenirim yoksa detayliys kalacak. Cok sukur iyiyiz Sadece cabuk doyuyorumvaz yiyorum.😊🙏🎈
[silindi] mucizem09_ Bende Pazartesi 16+0 olucam inşallah 🤲🏻🥰 Salı günüde sıpam inşallah gösterir. 2 Doktora gittim farklı saatlerde ikisindede uyuyordu 😂 Banamısın demedi uyanmadı bi türlü. İnatçı keçi çıktı benimki
Emineee1 Bnmde kendi doktorumdan tahmin istedim erkege benziyor ama deme kimseye yanılabiliriz dedi. İkili test zamanında ayrı doktor erkek dedi 😆💞
[silindi] Kuben Ohh herkes erkenden öğrenmiş bi benimki göstermek istemiyo 😂 uyuyo numarası yapıyo hiç kıpırdamıyo. Allah bağışlasın hepimize yavrularımızı 🤲🏻
Kuben Madem Eylül anneleri olacağız( inşallah) devam edelim muhabbete. Mesela ilk soru benden gelsin kasık ağrılarınız var mı
PurpleTail Kuben benim hapşırırkdn oluyor ama ilk haftalardaki gibi değil o zaman çok saha fazlaydı..
MSA001 Merhaba 13+3 olduk henüz cinsiyet baktırmadım ama umarım bu kontrolümde belli olur 🥰 hepınıze sağlıklı güçlü ve kolay doğumlar diliyorum bu güzel günde 🌹🙏🏻
Kuben [silindi] Amiin 🤲🏻 ya evet çok net bir şekilde gördüm hatta dedim doktora o şey tahmin ettiğim şey mi diye 😄 o da evet ama yine de acele etmeyelim bekleyelim dedi. 1 Nisan’da randevum var bakalım kesinleşecek
[silindi] Mery103 Benimkinde tahmin bile edemedik o kadar çok kapamış ki bacakları 😄 uyanmadı uğraşmamıza rağmen bide. İnatçı keçi
Kuben PurpleTail Bugün değişik bir ağrım var biraz panik yaptım ama dinleniyorum bakalım geçer umarım. Hareketleri hissetsek de artık iyi olduklarını bilsek
Sislimom [silindi] Merhaba canımm 16 haftalık olduk ama cinsiyet öğrenemedik maleseff 😏 Sizleeir kıyafet konusunu ne yapmayı düşünüyorsunuz yaşadığım yerde eylül ayı gündüz sıcak geceleri hafif serin geçiyor nasıl hazırlanmalıyım ne almalıyım bilemedim
Kuben Sislimom Evet Eylül artık baya baya sıcak bir ay gündüz ince şeylerle geçer gece de uzun kollu tulum ve bir örtü ile üşümez diye düşünüyorum
[silindi] Sislimom Ben ince uzun kollular ve bi kaç tişört falan almayı düşünüyom bizim buralar Kasım ayına kadar 30 dereceyi buluyo 😊 Kasım ayına girdikmi kışlıklarını alırım
Sislimom Kuben Benim düşüncemde aynı yönde ama emin olamadım ilk kızım tam ocağın ortasında lapa lapa yağan kar zamanında doğdu şimdi eylül olunca dumura uğradım 🙈