Mavi34 ay ne saçma düşünceler onda da olsa bende de olsa tedavisi mümkün sonuçta Allah’a şükür her türlü imkan var yada olması için cabalaniyo ne düşüncesiz insanlar var bu hayatta ben Laparoskopi oldum tüpte sıkıntı vardı eşimin tarafı hep öğrendi erkeklerine kadar sinir oldum kv falan bişey dediğimde erkeklere kadar söylenemez inşallah falan diye artık uyarıyorum bazen soruyo napiyonuz diye iyi çok şükür gittik geldik diyip kestiriyorum uzunca konuşmuyorum ilk duyduğumuzda komseye söylemeyin diye bizi tembih etti bı baktım akşamına diğer yengesi ariyo ee kuslar bana bişi dedi ya ne çabuk bu ne hız biraz belli olsun met değil daha kanda çıktı tek artcakmi duscekmi bilmiyoz bidaha eşime bile bişi söylerken düşüncem dedim hem ona hem kv görümce falan olan gruba vatsaptan 🤭 benim tarafim ne Laparoskopi yi bıliyo nede hamile kaldigimi daha bı kaç gün önce söyledim babanneme halalarima falan halam bı nasıl oldu falan gibi bı cümle kurar gibi oldu Allah verdi oldu hala sizler nasıl yaptınız bı anlatin farklı mi olmuş acaba hepimizin dedim sustu kaldi 😂😂