Gamzeeakt babymik Hayır o reçeteye yazılması gereken hastalık adları ya sizin raporunuz sisteme girilmedi yada başka eksik bir şey var
Fatmamuduk Decucude Kuzu onu bana kimse demedi valla herşeyden de yedim ama genel olarak protein ve sebze ağırlıklı besledim
mrvkls Mavi34 ben rapor çıkarttırdım canım ama benim doktorum bir başka kadın doğumcuya yönlendirdi medicana hastanesinde orda çıkardık raporu.Ücretsiz direkt eczaneden alıyorum
merweeilbey1 Mavi34 canım bende iki kutu var lazımsa özelden bilgilerini paylaş kargolarım sana işin görülsün
Duygubuket Mavi34 bende kullandım özele gidiyorum. Doktor rapor yazıyor. Ücret ödemiceksiniz. Yoksa çok pahalıya geliyor
Fatmamuduk Decucude Hepsini yedim valla, kıvırcığı çok severim sürekli koca kase salata yedim ve ıspanakta kış sebzesi olunca yedim hep
Decucude Fatmamuduk anladım canım bende öyle duyunca internetten yoksa banada doktorlar hiçbir şey söylemedi kan sulandırıcı vuranlar nelere dikkat etmeli diye K vitamini içeren sebzeler kanı pıhtılaştır yazıyordu