RH38 Komsumdan duydum benimde ilk bebegim olacak ins o yuzdn tam bilmiyorum. altini islak mendille silme dedi böyle kendin alip yikayabilecegin (kumas türü parcalar) varmis yoksa pisik olurmus. Ona göre hassas islak mendiller vsrdir herhalde siz ne kullandiniz?
Dudu20- RH38 benimde ilk doğumun olcak inşallah görümcem söyledi bana istediğin kadar marka ıslak mendil al onu mutlaka yıkayıp da kullanırsın dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum
Senayyalcin RH38 Gayette yenidoğan da kullanılacak özel alkolsüz ıslak mendiller var sleepy ve molfıx benim arkadaşım ikisini de kullandı asla pişik yapmadı o biraz çocuğun vücudunun hassaslıgına bağlı bende molfıx aldım onu kullanacağım veya alt temizleme pamukları var onu tercih edebilirsiniz
22Ege00 RH38 ben unibaby kullandım 0-12 ay a kadar hiçbir zaman pişik olmadı ha oldu ama ıslak bezden deyil çok kaka yapıyodu ondan şuan 3 yaşında ve tekrar 6 aylık gebeyim
Purpura26 RH38 Sadece su olan ıslak mendillerde var benim aklımda olan babyme, unibaby ve sleepy onun dışında bebek temizleme pamuklara var suyla onu kullanabilirsin. Evdeyken o şekilde silip dışarı çıkarken ıslak mendil kullanıla bilir. Bebeğine görede değişiyor deneyimleyip görcez 😃
RH38 Busbushatun Purpura26 tsk ederim kizlar valla icim rahatladi☺️ Öyle yaparim insaallh deneyip karar veririz
Busbushatun RH38 ynı bende ılk zamanlar temızleme pamugu su yapıyordum snra water pıpes dıye bı mendıle gectım ama bunun pısıkle alakası yok canım, pısık bıraz sutun ıcerıgıne veya mama kullanımına baglı bırazda nemlı ve havasız kalmasından oturu oluyor
Mmhtpmhmt04 RH38 ben 22 gun önce doğum yaptım. Uni baby nin yenidoğan saf su ıslak mendili var onu kullanıyorum. Heralde yıkayıp yıkayıp kullanamazdim. Yenidoğan ıslak mendillerden alın ben sorun yaşamıyorum birde pisik kremi alın herhangi bir sorun olmaz
Aslanaysima Ben ilk cocugumda islak mendil kullandim ama o zaman bu kadar saf degildi bebek mendilleri. Pisik oldu Sonra pamuk ve suyla temizledm ama smdi dogum yapicam cocuguma sleepy islak mendil aldim onu kullancam pisik olursa yine pamuk isine gecerim
Gulten_1996 RH38 Arkadaşım pişik yapıyor diye ıslak mendil yerine pamuk gibi bişey kullanıyor eczanelerde satılıyormuş çok memnun
HemsireAnne01 RH38 ben sleepynin sensitiv islak mendilini, molfix izotonikli, uni baby kullandim hicbirinde sorun yasamadim. Saglik ocagindaki ebe ilk zaman islak mendilide ilik suyla yikamami tavsiye etmisdi. Ama hic sorun yasamadim 🤷
escmrk RH38 yiğenimin cildi çok hassas o yüzden yengem doğduğundan beri pamukla siler ılık suyla ıslak mendil kullanmadı hiç bende öyle yapmayı düşünüyorum
Mumyy RH38 ben Su ve temizleme pamukkari ile temizlemistim tabiki hastanede ıslak mendil kullandım bir yere gidince yine ıslak mendil kullandım ama en sagliklisi su ve pamuk
Mom54544 RH38 kumaş türü parça vs falan değilde ebebekte pamuklar var onlardan alacağım ben hem duş sonrası kullanılabilir hem de altını degistirdigimde