nes2009 Anneler merhaba,pazartesi detaylı ultrasona gideceğim fakat perinatoloji uzmanının rapor yazıp yazmadığını bilmiyorum.kendi iznimden gitsin istemiyorum bu konuda fikri tecrubesi olan varmı bilgilendirirseniz sevinirim 🥰
BegumIscanTunc nes2009 ne için rapor kuzum detaylın içinse raporu yazıyor ama is icinsede yazar rapor sonuç olarak kontrole gidiyorsun
Msydn6 nes2009 çalışan bir bayansın sanırım ? Detaylı ultrason tüm gün sürmüyor siz neden rapor istiyorsunuz ? 🤔 Zaten gebelik kontrollerinde hiç bir şekilde kesinti yapılmıyor ne maaş ne izin araştırabilirsiniz isterseniz böyle bir yasal hakkınız var rapor almasanızda olur yani . Bende ilk gebeliğimde çalışıyordum ve her şekilde gidip kontrollerimi testlerimi vs yaptırıyordum ne kadar uzun sürerse sürsün hiç bir şekilde kesinti olmuyordu özel sektördü bide.
nes2009 Senayyalcin normalde evden çalısıyorum kendi doktorum olsa 2saate ayarlarım ama istanbulun bir ucu birde trafıgı düşününce rapor yazmalı diye düşündüm ama tabi benım doktoeum degıl acaba yazarmı bılemedım 🤷🏼♀️
nes2009 Msydn6 kesinti olacak diye değil günlük hedeflerimiz oluyor o hedeften düşsün istiyorum canım. Tüm gün sürmüyor evet ama işi sürekli düşünüyorsun arka planda stres oluyor.. kafam rahat olsun istiyorum teşekkür ederim 🙏🏻