pink_dream25 https://www.hepsiburada.com/mamas-papas-ocarro-bebek-arabasi-dark-navy-pm-HB000003MRB1 bu arabayı aldım fakat pusetini almadım doğduktan itibaren pusetsiz kullansam ne olur? Bu arabalar için doğumdan 4 yaşa kadar deniyor ama pusetsiz kullanmanın bebeğe zararı olur mu ?
Mom080 pink_dream25 bende mamas aldım ama pusetinide aldım bazı hastaneler pusetsiz çıkış yaptırmıyor ve ben küçük bebeği hiç bebek arabasında görmedim 🙄 o yüzden çok bir bilgim yok :)
Busbushatun pink_dream25 canim tam yatar pozisyonu varsa yenidogana kullanabilirsin ama yinede icine minder ve ya bebek yastigi bulundurman daha konforlu ve guvenli olucaktir
Silasila pink_dream25 Canım bilmiyorum ama fazla pahalı değilmi 7.000 tl özellikleri de çoğu travel sistemde olan şeyler neden bu modeli tercih ettin merak ettim
Purpura26 pink_dream25 İçine ek minder alırsın birde battaniye serersin çocuk çok sarsılmaz daha iyi sarmış olur. Hastane ve araba içinde ablanızın verdiği puseti kullanırsınız
pink_dream25 Mom080 puseti ablam vericek ama arabaya takılmıyor. Arabayla gezdirsem nolur acaba diye düşündüm bende pusetsiz
Mom080 pink_dream25 puset adaptörleri satılıyor aslında olabilir bende ekstra puset adaptörü aldım puseti öyle takıyorum
pink_dream25 Silasila 5bine aldım ben çok sağlam bi araba olduğu için bide kalitesi falan çok farkediyo 2. Çocuğada kullanmak istiyorum uzun vadede. Tüm arabalara baktım çok inceledim en sağlam bu geldi
Busbushatun pink_dream25 olmaz canimm etrafini doldurursun altinida destekledinmi kemerini zaten takica. Bseycik olmaz
kucuktosbik27 pink_dream25 civilde pusetler 100 tl canım ordan bir tane al istersen epey kaliteli yengeme almıştım 3 senedir kullanıyor
pink_dream25 kucuktosbik27 pusetim var ama arabaya uygun değil arabaya pusetsiz yatırsam olmuyor mu ilk aylarda
Mom080 pink_dream25 ben bu markanın pusetini 500 liraya aldım adaptörlerde 350 sanırım almak istersen haberin olsun benimki bunun siyahı