Denizyildizii Minik_kalplim_ cinsiyetini kesin öğrendikten sonra başlayabilirsin cnm 16. Haftalarda 😊 ama giyecek tarzı. Büyük şeylere 25 30 gibi bence daha uygun olabilir
metehaninannesiii Minik_kalplim_ ben cinsiyetini öğrenince başladım canim indirim oldukça al koy kenara
ulviyedemirbas2 Minik_kalplim_ ben detaylıdan sonra başladım yavaş yavaş her şey almaya artık 35cı haftadayız her şeyimiz hazır darısı başınıza🥰
[silindi] Ben ilk gebe olduğumu öğrenir öğrenmez gidip ağız mendili birkaç tane müslin falan almıştım hevesten 😂 şimdi 28 haftalığız herşeyimiz tamam sayılır 😂😂
Mom54544 [silindi] benim mantığım 😂 ama eşim engelliyo frenliyo yok çok erken daha aldırmam diye unisex şeyleri fav liyorum bende araştırıyorum cinsiyet tahmini aldım net belli olsun bidahaki kontrolden sonra tutamayacagini kendi de biliyo 😂😂
Busehnm Minik_kalplim_ cinsiyeti öğrenince once buyuk seyleri aldik sonra da kiyafet ve yardımcı olacak seyleri aldık suan 30 haftaligim eksigimiz kalmadı
Mom080 Haftada cinsiyeti öğrendim 19 da falan indirimde ne denk gelirse aldım şansıma çok iyi markaları çok uygun fiyata aldım suan sadece beşik ve dolabını almadım onun dışında her şeyi hazır mama sandalyesi bile 😅 24 haftalık oldu kızım buarada :)
Damlladamlla Minik_kalplim_ cinsiyetini öğrendikten sonra yavaş yavaş aldım 3. Ayımdan itibaren indirime girdikçe aldım her ay şimdi 35. Haftamdayım iyi ki öyle yapmışım diyorum çünkü beşik alınması gerekiyor bebek arabası diğer eksikleri vs onlara zamanım oldu almak için
Minik_kalplim_ Damlladamlla ya benim minik eylül ayına geliyor doğuma ne soğuk ne sıcak olur havalar nasıl şeyler almalıyım ince kalın ?
kucuktosbik27 Minik_kalplim_ 17 haftalıkken hareket etmeye başlayınca cinsiyetide öğrenmiştik 21 de detaylı ultrasondan hemen sonra alışverişe çıktık hastane çıkışı falan aldık sonra 30 haftalıkken diğer eksik kıyafetlerini aldım 3 5 eksik birşey kaldı biberon vs onlarıda alıcam bugün eşyalarını yıkadım 🥰 31 haftalığız ama bu zamana bırakmak çok iyi fikir değilmiş çok zor hareket ettim temizlikte yaptım
Ozlem23 Minik_kalplim_ uygun buldukça alabilirsin ben hamile olmadan önce almaya başladım Reflü yatagi falan almıştım bimden
Girlsmomm Minik_kalplim_ ben 26 dan itibaren başladım önce büyük eşyalarını tamamladım şuan 28 haftalığım bi kıyafetleri kaldı onun dışında herşeyi tamam onu da 15 güne kadar tamamlarım ☺️
Safisss Minik_kalplim_ Ben şuan 25+1 haftalık hamileyim , yatağı olsun arabasi olsun hazır kendi eksiklerimi de aldım çanta gümüş kapak filan şimdi çocuğun kıyafetleri kaldı onuda 1,2 haftayaa kadar hallederim diye düşünüyorum ☺️