Tgcycl [silindi] soranlara hayırlısı diyorum şuan iyiyim mesela adetin ilk günleri kötü oluyorum sonra geçiyor
[silindi] Tgcycl tiens ped kullan Bi sen benm 3 yıl olmadı onunla hamile kaldım belki sanada fayda eder inşallah Bi dene ne çıkar
[silindi] Tgcycl airiz tiens marka Bi ped hormonlu benm doktorum bile tavsiye ediyor kadın yollarında sıkıntısı olan myom olan bebek isteyen hatta bence bütün kadınların kullanması gereken Bi ped günlük pedi ni al önce seversen diğerlerini de alırsın
Humanur2021 Tgcycl Allah isteyen herkese nasip edsin hiç kendini üzme Allah’in mucizesi bi anda geliyor 3 senelik evliyim kimin haberini alsam oturup ağlıyordum eşimle birlikte neredeyse her günüm hastanede geçti hiç bir sağlık sorunumuz da yoktu yinede klomendir ignedir kullanıp kullanıp kontrole gittim tam herşeyimiz tamam ilk aşılama için gün aldık bekliyorduk eşim korona oldu çok üzüldüm tedavimiz kaldı herşey yeniden başlayacak diye ama her şerde bi hayr var derler ya işte o zaman hamileymişim şimdi 5. Ayımızda kızımızı bekliyoruz sadece dua sabır ve tevekkül inan ki karşılığını alıyorsun🙏🤲
zhrkhy Tgcycl üzülmeyin duaya sığının Rabbimden hayırlısını isteyin ben 10 seneden fazla uğraştım vazgeçmeyin moralinizi bozmayın hayırlısı ile olsun inşallah
Mugesahra33 Tgcycl ersağdan probıyotık hap kullan cnm,evde yapılan doğal kefır ıc,bna annem zorla vermıstı,hıc bı sebep yoktu,tam 2.senemde Allahın ıznıyle bunlar vesıle olmustu,bırde guatrına falan baktır
Yazg16 Tgcycl biz 2 yıl hiç korunmadık olsun diye de ısrar etmedik ama olsa iyi olur dedik hep 2 yıl sonra bi terslik var heralde diye doktor gezmeye başladık bütün işlemler normsl çıktı 3 ay daha bekledik tüp bebek denedik çok şükür tuttu şimdi 16 haftalık üzülme ağlama bir faydası olmuyor kendini yıpratma zamanı var demekki söylemesi kolay gerçi bende çok takardım benimde olsa diye çok iyi anlıyorum dua et bol bol Rabbim en yakın zamanda isteyen tüm anne adaylarına nasip etdin inşallah🥰🤲🏻
Aslihan2 elifgunay55 Merhaba canımız annemiz, VVhatsApp, Facebook, instagram vb. sosyal medya çağrıları forum kuralları gereği yasaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu forumlar. 💜
esma_korkut Tgcycl canım sakın üzülme ….bende 6 senelik evliyim …eltimle görümcem aynı anda hamileydiler 9 ay önce 2.cilerine….herkes laf söylüyordu millet 2.çiyi yapıyor sen istemiyor musun diye …ev gelip ağlıyordum sızlıyordum ama eltim ve görümcem hamile diye değil …onları seviyorum hatta onlar bana çok çekinerek söylediler hamile olduklarını üzülmeyeyim diye …ama rabbim bana da nasip etti şimdi 34+4 üm ….inşallah rabbim sana da nasip eylesin
Papatya0707 @185#14120844 @183#14120397 3 yıl neden olmadı canm o pedi bende yeni duydum gercekteb etkisi oluyomu