Byzayk0 Kızlar prego san Diego park beşik kullanan var mı aranızda ? Yada hangi beşikten aldınız ? Şu beşik işi kafamı çok karıştırıyorrrrr😂
Mlsa2530 Byzayk0 bahsettiğiniz beşikle ilgili bilgim yok ama ben kraft plus sl olandan aldım henüz kullanmadım doğum haziran da ama kurduk bi ilk geldiğinde baya pratik büyük ve kaliteli göründü. Bende etrafımdan aldığım tavsiyeler sonucunda karar vermiştim
Cutepregnant Byzayk0 prego miami aldım yan tarafı indirilip anne yanı olarak kullanılabiliyor ölçüsü 70*110 hepsini incelemiştim modelleri
kucuktosbik27 Byzayk0 ben yoyko park yatak aldım çok güzel bir ürün kumaşı falan çok iyi anne yanıda oluyor sallanadabiliyor onada bak istersen hiç kötü yorumu yok kullanan herkes memnun hıcırtı galanda olmuyor diğer park yataklardaki gibi hepsiburadadan aldım ben
AydanSahinSaban _sumeyyebedir7_ icinde yatagi var mi ? Kac yasina kdr yatabiliyor cocuk bililgnz var mi acaba
gullcannn kucuktosbik27 peki icerisine ayri yatak almak gerekiyormu. Aciklamarinda yatak mati var diyor ama emin olamadim
Girlsmomm Byzayk0 benim dün geldi yoyko 8in 1 aldım dün kurup baktık çok beğendik zaten en güzel yorumları alan park yatak oydu ben memnun kaldım bi tane de yatak aldım bi nevresim takımı kaldı uyku arkadaşını da aldım 🥰 tavsiye ederim fiyatı da iyi 1000 TL kalite süper kurulum da kolay
Motoprenses Girlsmomm içine hangi yatağı aldınız? Bütün katlara aldığınız yatağın boyutu tam uydu mu?
Krizantem_ Byzayk0 Ben kiwi zoody aldım youtube da detaylı videosu var özelliklerini inceleyebilirsiniz.
Girlsmomm Byzayk0 Hepsiburada da aldım fiyatı değişmemiştir trendyol çok pahalı hepsi burada bir çok siteden daha uygun ve hızlı teslimat yapıyor
Girlsmomm Byzayk0 ve kredi kartına vade farkı olmadan taksit yapıyor site kargo da olmuyor bi çok şeyde
aycanerbas Byzayk0 civilde baby force garcia 70×110 sünger yatak hediyeli beşik 450 TL istersen bir bak indirime girdi
rmdfile Byzayk0 bugünden beri park yatak bakıyorum internette yatak hediyeli gördüm prego san diego ve kenarı anne yanı olabilen arasında kaldım 🤨 yorumları ben de takip edeyim 😊
Cutepregnant rmdfile miami haricinde olanlar çok geniş yer kaplıyor. Miami de yan tarafı inebiliyor diğerleri standart. Hepsi kaliteli ancak SAN Diego da yanlış hatırlıyorsam düzeltin bebek alt degistirmesi yukarda bebek biraz büyüyünce kullanamazsınız demişti satici
Milenka Byzayk0 Hepsiburadadan yoyko aldım 999 TL dün geldi eşimle kurduk. Çok güzel çok beğendim çokta güzel sallanıyor. Bebisle kullanmamıza daha var ama Hepsiburada in sitesinde çok güzel yorumları var
asyahumam Milenka ben de bunu düşünüyorum hangi renk aldınız ? Haki renk çok güzel duruyor ama kir mi tutar diyorum bir de kızım olacak gri olur mu bilemedim
Girlsmomm brcnbyrm hepsi buradadan aldım Maxi-Cosi alezli 80/110 cm olan tam geldi 245 TL fiyatı kalınlığı da iyi
Aysenurr123 Cutepregnant bende bu park yataktan sipariş verdim daha kullanmadım ama mayıs sonu gibi gelecek bana boyu da ideal geldi yeterli gibi anne yanı olabilmesi güzel bir avantaj 😊
MervErdo Daha doğumunuza uzun zaman varsa acele etmeyin hepsiburadada yoykonun park yatağı indirime girilo düzenli 800e düştüğü oluyo ben 900e almıştım zamanımız kalmadığı için ve kesinlikle çok kaliteli
gullcannn MervErdo Icerisine ayrı yatak almak gerekiyormu. Açıklamalarında yatak mati var diyor ama emin olamadim.